Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο προπονητής του Περού έκανε αποκαλύψεις για τον Κάλενς [vid]

ΑΕΚ: Ο προπονητής του Περού έκανε αποκαλύψεις για τον Κάλενς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: twitter alexcallens, Ο προπονητής της εθνικής ομάδας αποφάσισε να μη συμπεριλάβει στα πλάνα του τον αμυντικό της ΑΕΚ, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα κόπωσης.

Δίχως τον Αλεξάντερ Κάλενς θα παραταχθεί το Περού κόντρα στη Χιλή

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας αποφάσισε να μη συμπεριλάβει στα πλάνα του τον αμυντικό της ΑΕΚ, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα κόπωσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Ο Χουάν Ρεϊνόσο θέλησε να δώσει εξηγήσεις για τον στόπερ των κιτρινόμαυρων, υπογραμμίζοντας πως έφτασε τραυματίας στο Περού.

«Με εξέπληξαν όσα έγιναν με τον Ρενάτο και τον Αλεξάντερ και οι εικασίες που έγιναν, ήταν απίστευτο. Η απουσία των δύο έχει να κάνει με το γεγονός ότι έφτασαν τραυματίες. Έκαναν μαγνητική και σκεφτόμαστε την αποθεραπεία των παικτών. Το γεγονός ότι έμειναν στη Λίμα εγγυάται οκτώ με δέκα θεραπείες, ενώ αν ταξίδευαν αυτές οι θεραπείες θα ήταν τρεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχει αποκλειστεί, θα κάνει τις θεραπείες του και θα μας περιμένει το ξενοδοχείο όταν επιστρέψουμε. Όπως ήταν η ενημέρωση από την ομάδα του, ο Αλεξάντερ ένιωσε κούραση στα μισά του ημιχρόνου, οι φυσιοθεραπευτές προσπάθησαν στο ημίχρονο, βγήκε στο δεύτερο μέρος και έπαιξε 15 λεπτά», συμπλήρωσε ο τεχνικός του Περού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments