Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο κίνδυνος από τα τρία απαιτητικά ματς που έχει μπροστά της [vid]

ΑΕΚ: Ο κίνδυνος από τα τρία απαιτητικά ματς που έχει μπροστά της [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ZAGREB, CROATIA - AUGUST 15: Marko Bulat of Dinamo Zagreb scores during UEFA Champions League Third Qualifying Round First Leg match between Dinamo Zagreb and AEK Athens at Maksimir Stadium on August 15, 2023 in Zagreb, Croatia. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Τα πρώτα όμως τρία ματς είναι απόλυτα απαιτητικά

Τα πρώτα όμως τρία ματς είναι απόλυτα απαιτητικά όπως γνωρίζουν όλοι: με την επιστροφή ταξίδι για την Τρίπολη και αγώνας με τον Αστέρα. Μια έδρα απ’ όπου δεν πέρασε πέρυσι ο Αλμέιδα (δεν είναι δα και πολλές). Ισόπαλο το αποτέλεσμα και με μεγάλο πλήγμα τον τραυματισμό του Ελίασον σε ένα ματς που η διαιτησία είχε βάλει το… χεράκι της για να μην περάσει η ΑΕΚ.Έπειτα αυτό το ματς θα το δώσουν οι «κιτρινόμαυροι» πριν από το ταξίδι στην Μασσαλία για να αγωνιστούν με την Μαρσέιγ σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τον όμιλο στο Europa League και αυτό σημαίνει ότι δύσκολα δεν θα βρίσκεται και μέρος της σκέψης όλων στην Ένωση σε αυτό το ακόμη περισσότερο απαιτητικό παιχνίδι…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Έρχεται ο ΠΑΟΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια έχοντας ισχυρά κίνητρα αγωνιστικής αντίδρασης και απάντησης: η ομάδα του Λουτσέσκου ηττήθηκε στα τέσσερα από τα πέντε συνολικά παιχνίδια που έδωσε με την ΑΕΚ, με αποκορύφωμα τον τελικό Κυπέλλου Novibet, όπου έχασε τον τίτλο από την Ένωση που έπαιζε περισσότερο από 90 λεπτά με παίκτη λιγότερο! Είναι μια καλή ομάδα όπως έχει αποδείξει έως τώρα εντός και εκτός συνόρων, με έναν προπονητή με ισχυρό εγώ ο οποίος θα προετοιμάσει κατάλληλα για το παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας την ομάδα του. Από κει και πέρα όμως το έργο… στρώνει επαναλαμβάνω για τους «κιτρινόμαυρους» και η αρχή γίνεται με το που μπούμε στον Νοέμβριο με αντίπαλο εκτός την Κηφισιά.

Τρεις μέρες μετά (09/11) η ΑΕΚ υποδέχεται την Μαρσέιγ για να ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με Λαμία (εντός στις 12/11) πριν τη νέα διακοπή για Εθνικές Ομάδες και επανέναρξη στις 26 του Νοέμβρη με τον ΠΑΣ (εκτός)! Επιστροφή από τα Ιωάννινα και ματς με την Μπράιτον στης Φιλαδέλφειας τα μέρη όπου στα… καπάκια θα υποδεχθεί τον Άρη με την άφιξη του Δεκέμβρη (04/12) για να κλείσει ο πρώτος γύρος. Στις 10 Δεκεμβρίου η ΑΕΚ παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και μετά φεύγει για Ολλανδία για να φιλοξενηθεί (στη τελευταία αγωνιστική για τον όμιλο του Europa League) από τον Άγιαξ (14/12) και να ακολουθήσουν τα ματς για το πρωτάθλημα (πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων) με Πανσερραϊκό εκτός και Βόλο στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Αραούχο 

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, ο Σέρχιο Αραούχο εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει κάποια στιγμή στην Ισπανία και να κλείσει την καριέρα του δίπλα στην κόρη του. Το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξει προσέγγιση από τα Σπάτα για επέκταση της συνεργασίας του. Στο συμβόλαιο του Αραούχο υπάρχει οψιόν για έναν ακόμη χρόνο, αλλά πόση ισχύ έχουν πλέον τέτοιου είδους οψιόν; Παρά την πρόθεση του Αργεντινού στράικερ για επιστροφή στην Ισπανία, υπάρχει αισιοδοξία στην ΑΕΚ πως θα παραμείνει για τουλάχιστον έναν χρόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments