Focus

Ο Σον Πεν, ο Ζελένσκι και το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στα Όσκαρ

Ο Σον Πεν, ο Ζελένσκι και το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στα Όσκαρ

Πηγή Φωτογραφίας: ERIC RAY DAVIDSON FOR VARIETY

«Δεν ξέρω τον Γουίλ Σμιθ, τον συνάντησα μία φορά και φάνηκε πολύ ευγενικός»

Αν και έχει περάσει τόσος καιρός, ο Σον Πεν παραμένει εκνευρισμένος με την Ακαδημία και το γεγονός ότι δεν επέτρεψαν στον Ζελένσκι να μιλήσει στην τελετή απονομής των Όσκαρ. «Οι παραγωγοί σκέφτηκαν “δεν είναι αρκετά εύθυμος”. Μαντέψτε τι πήρατε αντί για αυτόν; Τον Γουίλ Σμιθ», είπε σε συνέντευξη στο Variety.

«Δεν ξέρω τον Γουίλ Σμιθ, τον συνάντησα μία φορά και φάνηκε πολύ ευγενικός. Ήταν τόσο γαμ@@@να καλός στο “King Richard”. Οπότε, γιατί προσβάλεις τον εαυτό σου και όλους τους άλλους με αυτό το γαμ@@@να ηλίθιο πράγμα; Γιατί εγώ πήγα στη γαμ@@@νη φυλακή για αυτό που εσύ έκανες μόλις; Και ακόμη κάθεσαι εκεί; Γιατί χειροκροτάτε όρθιοι τη χειρότερη στιγμή που είχε ο άνθρωπος;», ξεσπά ο Σον Πεν, αναφερόμενος στο χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ. Ο ίδιος, το 1987, είχε μείνει για 33 ημέρες στη φυλακή, όταν έδωσε μπουνιά σε κάποιον.

View this post on Instagram

A post shared by Variety (@variety)

«Αυτή η γαμ@@@νη μαλ@@ια δεν θα είχε συμβεί με τον Ζελένσκι. Ο Γουίλ Σμιθ ποτέ δεν θα είχε σηκωθεί από τη θέση του για να γίνει μέρος ηλίθιας βίας. Δεν θα είχε συμβεί ποτέ», υποστήριξε ακόμη ο Σον Πεν, ο οποίος έχει γυρίσει ντοκιμαντέρ για τον Ουκρανό πρόεδρο.  Στη συνέντευξη δήλωσε ότι ήταν πεπεισμένος πως η μόνη επιλογή του ήταν να καταστρέψει τα Όσκαρ του, κάτι που είχε πει πως θα κάνει αν δεν επέτρεπαν στον Ζελένσκι να μιλήσει στην απονομή Τελικά, άλλαξε γνώμη. «Σκέφτηκα, θα τα δώσω στην Ουκρανία. Μπορούν να τα λιώσουν και να φτιάξουν σφαίρες με τις οποίες μπορούν να πυροβολήσουν τους Ρώσους», συμπλήρωσε.

View this post on Instagram

A post shared by Sean Penn (@seanpenn)

Πράγματι τον περασμένο Νοέμβριο ο Σον Πεν πήγε ξανά στην Ουκρανία και έδωσε στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ένα από τα δύο Όσκαρ που έχει κερδίσει.   «Όταν νικήσετε, φέρ’το πίσω στο Μαλιμπού», είπε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στον Ουκρανό πρόεδρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments