Διεθνή

Μακρόν: Τρομοκρατική επίθεση η δολοφονία του δασκάλου σε σχολείο στην Αράς [vid]

Μακρόν: Τρομοκρατική επίθεση η δολοφονία του δασκάλου σε σχολείο στην Αράς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου, Τρομοκρατική επίθεση χαρακτήρισε ο Εμανουέλ Μακρόν τη δολοφονία του δασκάλου σε σχολείο στη Γαλλία. Ο Γάλλος πρόεδρος πρόσθεσε ότι η αστυνομία βοήθησε να αποτραπεί άλλη μια απόπειρα επίθεσης αλλού στη Γαλλία σήμερα.

Ο Γάλλος πρόεδρος πρόσθεσε ότι η αστυνομία βοήθησε να αποτραπεί άλλη μια απόπειρα επίθεσης αλλού στη Γαλλία σήμερα

Τρομοκρατική επίθεση χαρακτήρισε ο Εμανουέλ Μακρόν τη δολοφονία του δασκάλου σε σχολείο στη Γαλλία. Ο Γάλλος πρόεδρος πρόσθεσε ότι η αστυνομία βοήθησε να αποτραπεί άλλη μια απόπειρα επίθεσης αλλού στη Γαλλία σήμερα.

Η επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στο γυμνάσιο Γκαμπέτα στο Αράς, στα βόρεια της χώρας. Από την επίθεση τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα. «Ο δάσκαλος που σκοτώθηκε ήταν εκεί για να προστατεύσει άλλους και χωρίς αμφιβολία είχε σώσει πολλές ζωές», είπε ο Μακρόν.

Ένας ύποπτος, που φέρεται να ήταν πρώην μαθητής του σχολείου, συνελήφθη όπως και ο αδελφός του.

Ο οπλισμένος με μαχαίρι άνδρας Μωχαμέντ Μ. που σκότωσε έναν καθηγητή και τραυμάτισε σοβαρά δύο ανθρώπους σε λύκειο του Αράς, στη βόρεια Γαλλία, ήταν γνωστός για τις σχέσεις του με τους ισλαμιστές και ελέγχθηκε από τις αστυνομικές αρχές χθες Πέμπτη χωρίς ωστόσο να δοθεί συνέχεια ή να κατηγορηθεί για κάτι, αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, σημειώνοντας παράλληλα ότι οι αρχές παρακολουθούσαν τις τελευταίες ημέρες τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του από τις οποίες δεν προέκυψαν στοιχεία σχετικά με τη σημερινή επίθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments