Πολιτική

Μητσοτάκης: Με ένα «σπριντ» σε Αλεξανδρούπολη και Λάρισα για μήνυμα νίκης [vid]

Μητσοτάκης: Με ένα «σπριντ» σε Αλεξανδρούπολη και Λάρισα για μήνυμα νίκης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364193] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σήμερα στις 5 το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη, όπου θα περιοδεύσει μαζί με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εκ νέου υποψήφιο, Χρήστο Μέτιο. Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Λάρισα

Με ένα «σπριντ» λίγο πριν από το φωτοφίνις της προεκλογικής περιόδου για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει να ρίξει το προσωπικό του πολιτικό βάρος στις υποψηφιότητες που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία, με διακηρυγμένο στόχο την επικράτηση και στις 13 περιφέρειες, αλλά και στους τρεις μεγάλους δήμους.

Σήμερα στις 5 το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη, όπου θα περιοδεύσει μαζί με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εκ νέου υποψήφιο, Χρήστο Μέτιο. Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Λάρισα, όπου θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και επίσης εκ νέου υποψήφιο, Κώστα Αγοραστό. Πρόκειται για δύο εκλογικές μάχες απέναντι σε γαλάζιο «αντάρτη» (Χριστόδουλος Τοψίδης) και σε υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ (Δημήτρης Κουρέτας) αντίστοιχα, τις οποίες στη Ν.Δ. εκτιμούν ότι, παρότι είναι οριακές, τελικά θα κερδηθούν από τον υποψήφιο που έχει το χρίσμα του κόμματος. 

Στην εκδήλωση Πτωχού ο Μητσοτάκης: Θέλω να κερδίσουμε τον μέγιστο αριθμό Περιφερειών και την Πελοπόννησο

Στην εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή.

Στον χαιρετισμό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε:

«Καλησπέρα σας, χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι σήμερα μαζί σας στην Τρίπολη, για να σας μεταφέρω την ανάγκη να τελειώσουμε αυτό το οποίο ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή: να εκλέξουμε τον Δημήτρη Πτωχό τον επόμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Θυμάμαι, φίλες και φίλοι, όταν πριν από σχεδόν τρεις μήνες πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε τον Δημήτρη Πτωχό ως τον επίσημο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, σε μία πολύ ωραία εκδήλωση την οποία κάναμε στον τόπο του, στη Μεσσήνη.

Πολλοί είχαν πει: “μα καλά, επιλέγετε έναν άνθρωπο χωρίς αναγνωρισιμότητα;” και “πώς θα προφτάσει να αντιπαρατεθεί με κάποιον πολύ πιο έμπειρο και κάποιο πολύ πιο γνωστό πολιτικό πρόσωπο;”. Κι όμως, ο Δημήτρης, με πολλή δουλειά, γυρνώντας πόρτα-πόρτα όλη την Πελοπόννησο, κατάφερε και διέψευσε αυτούς οι οποίοι πίστευαν ότι πρέπει να είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να εκλεγεί κάποιος, να είναι γνωστός.

Ήρθε πρώτος, για χίλιες ψήφους δεν κέρδισε την εκλογή από τον πρώτο γύρο. Κέρδισε, πιστεύω, την εμπιστοσύνη πολλών συμπολιτών σας. Αρθρωσε έναν τεκμηριωμένο, σοβαρό, τεχνοκρατικό λόγο. Απέδειξε, όμως, ότι διαθέτει και ένα πολιτικό αισθητήριο οξύ, το οποίο μου επιτρέπει να είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος για την έκβαση αυτής της εκλογικής μάχης.

Με τον Δημήτρη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από την εποχή που υπηρετήσαμε και οι δύο στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Γνώριζα την τεχνοκρατική του επάρκεια, αυτό το οποίο δεν γνώριζα ήταν τον βαθμό αγάπης του για τον τόπο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments