Αθλητισμός

Euro 2024: Γονάτισε την Ιρλανδία και θα παίξει τα… ρέστα της με Ολλανδία η Ελλάδα! [vid]

Euro 2024: Γονάτισε την Ιρλανδία και θα παίξει τα… ρέστα της με Ολλανδία η Ελλάδα! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364220] EURO / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ//EUROKINISSI, Με το «διπλό» στις αποσκευές έφυγε η Εθνική από το Δουβλίνο

Με 3-4-2-1 παρατάχθηκε η Ιρλανδία.

Με το «διπλό» στις αποσκευές έφυγε η Εθνική από το Δουβλίνο, επικρατώντας 2-0 των «πράσινων» στο Aviva Stadium για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Με 3-4-2-1 παρατάχθηκε η Ιρλανδία. Ο Μπαζούνου ήταν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα ήταν η τριάδα Ντόχερτι, Ντάφι και Κόλινς. Ογκμπένε και Σκέιλς ήταν στις δύο πλευρές, Μπράουνι και Κάλεν στα χαφ, Σμόλμποουν και Νάιτ είχαν πιο δημιουργικό ρόλο, με τον Φέργκιουσον να είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Η Εθνική διαχειρίστηκε δίχως μεγάλη πίεση το προβάδισμά της, με τις μαζεμένες αλλαγές από τις δύο πλευρές να λειτουργούν υπέρ της, αφού το νεκρό διάστημα λειτούργησε υπέρ της.
Ο Εμπαπέ έστειλε τη Γαλλία στα τελικά κι έκανε «δώρο» στην Εθνική
Το «διπλό» των «μπλε» στο Άμστερνταμ ήταν κι ένα «δώρο» που περίμενε η Εθνική, η οποία υποδέχεται τους Ολλανδούς στη Δευτέρα (16/10), σε ένα ματς «τελικό» στην «OPAP Arena».

Tο «εισιτήριο» για το Euro 2024 «σφράγισαν», επίσης, η Πορτογαλία και το Βέλγιο. Οι Ίβηρες νίκησαν 3-2 τη Σλοβακία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει δύο τέρματα. Με το ίδιο σκορ νίκησαν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην Αυστρία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΙΡΛΑΝΔΙΑ (Στίβεν Κένι): Μπαζούνου, Ντόχερτι, Σκέιλς, Κόλινς (46΄ Μάνινγκ), Ντάφι, Κούλεν, Μπράουν (70΄ Τζόνστον), Φέργκιουσον, Σμόλμποουν (70΄ Ρόμπινσον), Νάιτ, Ογκμπένε (85΄ Ίντα).

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Ρότα, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουρμπέλης (64΄ Μπουχαλάκης), Μάνταλος, Πέλκας (64΄ Χατζηγιοβάννης), Μπακασέτας (87΄ Σιώπης), Μασούρας (87΄ Κουλιεράκης), Γιακουμάκης (70΄ Ιωαννίδης).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ιρλανδία-Ελλάδα 0-2 Ολλανδία-Γαλλία 1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γαλλία 6 αγ. 18 13-1 Ελλάδα 6 αγ. 12 12-5 Ολλανδία 5 αγ. 9 9-7 Ιρλανδία 6 αγ. 3 5-9 Γιβραλτάρ 5 αγ. 0 0-17

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments