Πολιτική

Άδωνις για Χαλάνδρι: Δεν περνάει η ιδεολογική τρομοκρατία της Άκρας Αριστεράς

Άδωνις για Χαλάνδρι: Δεν περνάει η ιδεολογική τρομοκρατία της Άκρας Αριστεράς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη σύμπνοια των κεντροδεξιών δυνάμεων εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης υπογραμμίζει πως η συνεργασία της κ. Αγαπητού και του κ. Ρώμα διαμορφώνει ήδη μια ισχυρή και μαχητική Αντιπολίτευση

Στις φιλελεύθερες δημοκρατίες η Αντιπολίτευση ελέγχει την εξουσία

Την ιδεολογική τρομοκρατία που προσπαθεί να επιβάλει η ακροαριστερή εξουσία του κ. Ρούσου στον Δήμο Χαλανδρίου κατακεραυνώνει αποστομωτικά, με ανάρτησή του στο Χ, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπενθυμίζει στους ποικιλόμορφους υποστηρικτές της σημερινής διοίκησης στον Δήμο ότι στις φιλελεύθερες δημοκρατίες, όπως είναι η δική μας, η Αντιπολίτευση ασκεί το συνταγματικό δικαίωμα του ελέγχου της εκάστοτε εξουσίας.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη σύμπνοια των κεντροδεξιών δυνάμεων εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης υπογραμμίζει πως η συνεργασία της κ. Αγαπητού και του κ. Ρώμα διαμορφώνει ήδη μια ισχυρή και μαχητική Αντιπολίτευση, την οποία «πλέον λόγω της σύμπνοιας της Νέας Δημοκρατίας θα μπορέσουμε να κάνουμε στο Χαλάνδρι. Και για το ξεκαθαρίσουμε πάντα η Αντιπολίτευση έχει ως σκοπό τον όσο γίνεται τον πιο μεγάλο έλεγχο της εκάστοτε Αρχής. Αυτή είναι η δουλειά της. Όλα τα υπόλοιπα είναι πάλι μια προπαγάνδα της Αριστεράς που έχει ενωθεί εκεί υπό τον κ. Ρούσσο και παίζει τα ρέστα της».

Σε αντίθεση, λοιπόν, με την παραποίηση της «γνωστής μονταζιέρας του Σύριζα με κοπτοραπτική και τα πολλά χρήματα στα social», ο Άδωνις υπενθυμίζει πως, στην δημοκρατική και φιλελεύθερη παράταξη, «πιστεύουμε στις φιλελεύθερες ιδέες και ποτέ δεν θα βλάπταμε έναν δήμο για την όποια απόφαση των πολιτών του αλλά δεν θα παραιτηθούμε κιόλας από τα συνταγματικά μας δικαιώματα υπό την ιδεολογική τρομοκρατία της Άκρας Αριστεράς. Αλλά όλο αυτό να είναι και ένα μάθημα για το τί πραγματικά εκπροσωπεί τελικά ο νυν Δήμαρχος Χαλανδρίου και το γιατί η πολιτική αλλαγή εκεί είναι απαραίτητη αύριο».

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του υπουργού έχει ως εξής:

«Ευρισκόμενος στην Κεντρική Προεκλογική ομιλία προχθές της κας Κρίστη Αγαπητού στο Χαλάνδρι και αφού συνεχάρη την κα Αγαπητού και τον κ. Ρώμα για την συνεργασία τους εν όψει δευτέρου γύρου είπα επί λέξει: «…την Κυριακή πάμε να κερδίσουμε, αλλά και αν χάσουμε διότι στην Πολιτική υπάρχει και η ήττα πλέον πανίσχυροι και ενωμένοι ως ισχυρή Αντιπολίτευση θα κάνουμε την ζωή του κ. Ρούσσου δύσκολη και δεν θα τον αφήσουμε ανενόχλητος να καταστρέφει το Χαλάνδρι κλπ». Η γνωστή μονταζιέρα του Σύριζα με κοπτοραπτική και πολλά χρήματα στα social το παρουσιάζουν ως εκβιασμό της Κυβερνήσεως προς τον κ. Ρούσσο ενώ εγω ξεκάθαρα αναφέρομαι στην ισχυρή Αντιπολίτευση που πλέον λόγω της σύμπνοιας της Νέας Δημοκρατίας θα μπορέσουμε να κάνουμε στο Χαλάνδρι. Και για το ξεκαθαρίσουμε πάντα η Αντιπολίτευση έχει ως σκοπό τον όσο γίνεται τον πιο μεγάλο έλεγχο της εκάστοτε Αρχής. Αυτή είναι η δουλειά της. Καλώ τους πολίτες του Χαλανδρίου αύριο να στείλουν μία καθαρή απάντηση στην προπαγάνδα της Άκρας Αριστεράς και στα ψέμματα τους. Εμείς πιστεύουμε στις φιλελεύθερες ιδέες και ποτέ δεν θα βλάπταμε έναν δήμο για την όποια απόφαση των πολιτών του αλλά δεν θα παραιτηθούμε κιόλας από τα συνταγματικά μας δικαιώματα υπό την ιδεολογική τρομοκρατία της Άκρας Αριστεράς. Αλλά όλο αυτό να είναι και ένα μάθημα για το τί πραγματικά εκπροσωπεί τελικά ο νυν Δήμαρχος Χαλανδρίου και το γιατί η πολιτική αλλαγή εκεί είναι απαραίτητη αύριο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments