Πολιτική

Άδωνις: Το Ισραήλ είναι υποχρεωμένο να αμυνθεί [pic,vid]

Άδωνις: Το Ισραήλ είναι υποχρεωμένο να αμυνθεί [pic,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ, «Οι εικόνες των σφαγιασμένων μωρών μέσα στις κούνιες είναι αποκαλυπτικές των θηριωδιών που διαπράττουν τα μέλη της Χαμάς», συμπληρώνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Η Χαμάς χρησιμοποιεί άμαχο πληθυσμό ως ανθρώπινη ασπίδα»

«Το Ισραήλ είναι υποχρεωμένο να κάνει αυτά που πράττει, να αμυνθεί δηλαδή απέναντι στη Χαμάς, η οποία χρησιμοποιεί τον άμαχο πληθυσμό ως ανθρώπινη ασπίδα», τονίζει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Οι εικόνες των σφαγιασμένων μωρών μέσα στις κούνιες είναι αποκαλυπτικές των θηριωδιών που διαπράττουν τα μέλη της Χαμάς», συμπληρώνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Η Χαμάς είναι ο νέος ISIS και η διεθνής κοινότητα των ανεπτυγμένων και πολιτισμένων κρατών ορθά την αντιμετωπίζει ως μια εξτρεμιστική και τρομοκρατική οργάνωση, η οποία πρέπει να εξολοθρευθεί».

Καταλήγοντας, ο υπουργός Εργασίας προσθέτει, λέγοντας πως «η Φατάχ, η οποία κυβερνά σήμερα την Παλαιστίνη, δεν έχει εκδώσει ούτε μία ανακοίνωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τα μέλη της Χαμάς. Και αυτό γίνεται γιατί η λωρίδα της Γάζας έχει καταληφθεί από τη Χαμάς. Και η Χαμάς σκότωσε όλα τα μέλη της PLO, της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, όταν κατέλαβε τη Γάζα, πετώντας τα θύματα από τα μπαλκόνια και τις ταράτσες. Και τους κατοίκους της περιοχής τους έχουν εγκλωβίσει και τους χρησιμοποιούν ως ανθρώπινες ασπίδες, θεωρώντας ότι, κατ’ αυτόν τον τρόπο, το Ισραήλ και η Δύση δεν θα τους χτυπήσουν ποτέ. Το Ισραήλ και η διεθνής κοινότητα δεν είχαν λοιπόν άλλα περιθώρια επιλογών», αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments