Πολιτική

Άδωνις: Ζήτημα δημοκρατίας θέτει η αυθαίρετη επίθεση της ΕΦΣΥΝ [pic,vid]

Άδωνις: Ζήτημα δημοκρατίας θέτει η αυθαίρετη επίθεση της ΕΦΣΥΝ [pic,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ, «Ούτε είπα ποτέ, αλλά ούτε και μπορώ να προχωρήσω σε αυθαίρετες διακοπές και περικοπές σε δημόσιο χρήμα και σε δημόσια έργα», ξεκαθαρίζει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Μακριά από εμένα οι κομματικές προκαταλήψεις»

Σαφή και περιεκτική απάντηση δίνει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπογραμμίζει πως, κατά την άσκηση των θεσμικών καθηκόντων του, ουδέποτε προέβη σε διακρίσεις κομματικού χαρακτήρα.

«Ούτε είπα ποτέ, αλλά ούτε και μπορώ να προχωρήσω σε αυθαίρετες διακοπές και περικοπές σε δημόσιο χρήμα και σε δημόσια έργα», ξεκαθαρίζει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Αυτό που είπα», συμπληρώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, «είναι ότι ο δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Ρούσσος δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για προγράμματα, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου».

«Δεν έχω κάνει ποτέ διακρίσεις», καταλήγει ο υπουργός, «υπαλλήλου ή δημάρχου βάσει της κομματικής του προτίμησης και επιλογής. Μακριά από εμένα οι κομματικές προκαταλήψεις. Πολιτική κριτική όμως μπορώ να ασκώ και αυτό ακριβώς έκανα, χαιρετίζοντας τη σύμπλευση των ελεύθερων και δημοκρατικών δυνάμεων εν όψει του δεύτερου γύρου. Και εδώ τίθεται ουσιαστικά ένα ζήτημα δημοκρατίας, γιατί το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών παραποιεί την πολιτική κριτική σε δήθεν έκδοση κοινωνικών φρονημάτων. Η κριτική μου ήταν και είναι πολιτική και δεν θα ανεχθώ τη σκόπιμη παραφθορά των λεγομένων μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments