Αθλητισμός

Ιταλία Μάλτα: Δεν αντιμετώπισε αγωνιστικό πρόβλημα η “σκουάντρα ατζούρα” [vid]

Ιταλία Μάλτα: Δεν αντιμετώπισε αγωνιστικό πρόβλημα η “σκουάντρα ατζούρα” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Το γκολ του Τζιάκομο Μποναβεντούρα στο 23' ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενουμένων, που δεν είχαν να αντιτάξουν πολλά πράγματα.

Το γκολ του Τζιάκομο Μποναβεντούρα στο 23' ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενουμένων, που δεν είχαν να αντιτάξουν πολλά πράγματα.

Η “σκουάντρα ατζούρα” έπρεπε να ξεπεράσει το σκάνδαλο στοιχηματισμού ορισμένων διεθνών της, εκτός από τα όποια αγωνιστικά ζητήματα και τελικά τα κατάφερε. Το γκολ του Τζιάκομο Μποναβεντούρα στο 23′ ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενουμένων, που δεν είχαν να αντιτάξουν πολλά πράγματα.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε πολλές δοκιμές και βρήκε γκολ δύο γκολ με τον Ντομένικο Μπεράρντι, ένα σε κάθε ημίχρονο, καθώς και ένα στο τέλος του αγώνα από τον Ντάβιντε Φρατέζι, που ίσως φανεί χρήσιμο σε περίπτωση ισοβαθμίας στην κορυφή.

Η Ιταλία είχε χάσει προσωρινά τη 2η θέση στον όμιλο, αφού η Ουκρανία επικράτησε νωρίτερα της Βόρειας Μακεδονία με 2-0 στην Πράγα και συνεχίζει να πιέζει για να κλέψει ένα εισιτήριο πρόκρισης. Με το γκολ του Γκιόργκι Σουντάκοφ στο 30′ πήρε προβάδισμα από νωρίς και στις καθυστερήσεις ο Αλεκσάντρ Καραβάεφ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments