Lifestyle

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω συγχωρήσει απιστία»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω συγχωρήσει απιστία»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αν γίνει μια φορά, θα γίνεται για πάντα»

Το θέμα της απιστίας σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κώστα Τσουρό. Αφορμή για τη συζήτηση ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή, ο οποίος ανέφερε πως η απιστία είναι κατι φυσιολογικό, ενώ η μονογαμία «παρά φύση».

Σχολιάζοντας το θέμα αυτό στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε πως στο παρελθόν, έχει συγχωρήσει την απιστία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

«Είναι δυνατόν να είσαι με έναν άνθρωπο 20,30, 40 χρόνια και να το κάνεις; Αν έχεις παιδιά και δεν τον γουστάρεις, γιατί δεν κάνεις αλλιώς στη ζωή σου; Άλλο είναι να το θαυμάσεις το ξένο κι άλλο να προχωρήσεις. Αν γίνει μια φορά, θα γίνεται για πάντα», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όπως είπε στη συνέχεια, το γεγονός ότι παλιότερα δέχτηκε την απιστία του πρώην συντρόφου της και προχώρησε μαζί του, δεν σημαίνει ότι σκοπεύει να το κάνει ξανά.

«Έχω συγχωρήσει κι εγώ την απιστία, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το ξανακάνω. Συγχγώρησα την απιστία εκ των υστέρων που το έμαθα. Τον συγχώρησα, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το κάνω πάλι. Έχει γίνει αυτό το πράγμα», εξήγησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments