Αθλητισμός

ΑΕΚ: Αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τρεις [vid]

ΑΕΚ: Αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τρεις [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364031] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΑΓΙΑΞ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Aρχισε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη εβδομάδα για την ΑΕΚ

Aρχισε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη εβδομάδα για την ΑΕΚ, καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση των τριών τραυματιών. Σήμερα πιθανότατα θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς ο Στίβεν Τσούμπερ, που δείχνει να είναι σε καλύτερη μοίρα από όλους. Ο Ελβετός είχε απουσιάσει από τα ματς με Άγιαξ και Παναιτωλικό λόγω ενοχλήσεων, αλλά φαίνεται πως θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη (16:00).

Πιο περίπλοκη είναι η κατάσταση για τον Λιβάι Γκαρσία. Ο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο θα επανεξεταστεί για να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασης του μυϊκού τραυματισμού που είχε υποστεί.

Σε ό,τι αφορά στον Αλεξάντερ Κάλενς, συνεχίζει θεραπεία στο Περού και για την ώρα δίνεται από τους συμπατριώτες του αμφίβολος για το ματς με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης.

ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυροι» κοιτούν περιπτώσεις και για το καλοκαίρι

Η «Ένωση» έχει δείξει στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της πως αντιμετωπίζει αμυντικό πρόβλημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως έχει δεχθεί πρώτη γκολ και στα έξι επίσημα ματς που έδωσε για πρωτάθλημα και προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ.

Για αυτό, η ομάδα ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έφερε στην «OPAP Arena» τον 31χρονο στόπερ από το Περού, Αλεξάντερ Κάλενς.

Μιας και η απόκτησή του έλαβε χώρα μετά τις 4/9, ο Κάλενς έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ θα μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη μετά τον Φλεβάρη, αν η ΑΕΚ συνεχίσει σε κάποιο θεσμό της UEFA.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments