Αθλητισμός

Μεγάλο πρόστιμο στην ΑΕΚ από την UEFA και κίνδυνος σοβαρής τιμωρίας [vid]

Μεγάλο πρόστιμο στην ΑΕΚ από την UEFA και κίνδυνος σοβαρής τιμωρίας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363015] CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Συγκεκριμένα η UEFA επέβαλε πρόστιμο υψους 82.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τη συγκεκριμένες συμπεριφορές στο ματς με τον Άγιαξ.

Πολύ ακριβά πληρώνει η ΑΕΚ συγκεκριμένες συμπεριφορές κάποιων οπαδών της στο ματς με τον Άγιαξ και μπορεί να το πληρώσει πολύ ακριβότερα στο μέλλον! Συγκεκριμένα η UEFA επέβαλε πρόστιμο υψους 82.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τη συγκεκριμένες συμπεριφορές στο ματς με τον Άγιαξ.

Το πρόστιμο αυτό έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς, με το συνολικό αριθμό προστίμου πλέον να είναι εξαψήφιος! Και στο συγκεκριμένο πρόστιμο το μεγαλύτερο μέρος αφορά τα laser και τους διαδρόμους που καταλαμβάνονται από κόσμο. Τα πρόστιμα γι΄ αυτές τις παραβάσεις ακριβώς επειδή είναι επαναλαμβανόμενες προς το παρόν διπλασιάζονται.

Και εδώ όμως έρχεται ο κίνδυνος στο μέλλον: Και στις εκθέσεις των παρατηρητών ορίζεται ως πηγή των παραβάσεων κυρίως το «πέταλο» προς την πλευρά του Άλσους γι’ αυτά τα δυο θέματα και δυστυχώς πλέον η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να κινδυνέψει με κλείσιμο συγκεκριμένων θυρών, αν συνεχιστούν στα επόμενα ματς τα λέιζερ και οι διάδρομοι γεμάτοι κόσμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments