Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον Ντόμινικ Κοτάρσκι στην Τούμπα [vid]

Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον Ντόμινικ Κοτάρσκι στην Τούμπα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364044] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Μετά από 1,5 χρόνο στην Τούμπα, ο Κοτάρσκι έχει αποδείξει την αξία του στην ομάδα

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυξάνοντας τις αποδοχές του, αλλά και τα χρόνια της αρχικής τους συμφωνίας. Μετά από 1,5 χρόνο στην Τούμπα, ο Κοτάρσκι έχει αποδείξει την αξία του στην ομάδα και η διοίκηση του ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αποφάσισε να γίνει τερματοφύλακας όταν στα 6 του είδε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας το 2006 να οδηγεί την Ιταλία στην κορυφή του κόσμου. Ήρθε στον ΠΑΟΚ με την ταμπέλα ενός «θεόσταλτου ταλέντου». Καθόλου τυχαίο…

Οι δύο πλευρές έφθασαν έτσι γρήγορα σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, το οποίο και είχε διάρκεια μέχρι το 2026. Μετά τις υπογραφές μάλιστα, ήρθε και ανακοίνωση της ανανέωσης του Κοτάρσκι, ο οποίος και θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2028.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Mr.Fanastic 2028…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ντόμινικ Κοτάρσκι μέχρι τις 30.06 του 2028.

Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Δικέφαλο ως ένας ανερχόμενος τερματοφύλακας και άμεσα κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας εκ των κορυφαίων του ελληνικού πρωταθλήματος. Απίθανες επεμβάσεις, εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια και με απαράμιλλη για την ηλικία του ωριμότητα, μετατράπηκε γρήγορα σε μία από τις σταθερές του Δικεφάλου.Μέχρι σήμερα έχει υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου σε 56 παιχνίδια, μετρώντας 25 clean sheets. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Κροάτης τερματοφύλακας έφτασαν σε συμφωνία κι ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι τον Ιούνιο του 2028!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments