Αθλητισμός

ΑΕΚ: Γεμάτο το “απουσιολόγιο” του Αλμέιδα για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης [vid]

ΑΕΚ: Γεμάτο το “απουσιολόγιο” του Αλμέιδα για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [359569] SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ποιοι μπήκαν στο απουσιολόγιο του Αλμέιδα

Πολλές απουσίες και πάλι καθώς εκτός των γνωστών Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Πισάρο, με ενοχλήσεις δεν ταξιδεύουν ούτε οι Μουκουντί και Πόνσε!

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Τρίπολη: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Ζίνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος!

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και ο επαναληπτικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 5 Δεκεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 10 Ιανουαρίου.

Αν περάσει ο Δικέφαλος το εμπόδιο του Άρη θα αντιμετωπίσει είτε τη Νίκη Βόλου είτε την «Ομάδα 2» που αντιστοιχεί στα ματς: Λεβαδειακός – Αιολικός/Αναγέννηση Καρδίτσας και ο νικητής με την Λαμία.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ περάσει στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίζει όποιον επικρατήσει από το ζευγάρωμα ΟΦΗ-Κηφισιά και Παναιτωλικό – Athens Kallithea.

Η κλήρωση για τους «16» του θεσμού έβγαλε… Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, με τους αγώνες να είναι διπλοί και να διεξάγονται πρώτα στη Λεωφόρο και κατόπιν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ απέφυγε τα μεγάλα ντέρμπι και κληρώθηκε με τον Βόλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments