Αθλητισμός

Γρίφος η 11άδα του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής [vid]

Γρίφος η 11άδα του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Το πρώτο αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί που οι Κώτσιρας και Βαγιαννίδης διεκδικούν την ίδια θέση, με τον νεαρό άσο να φαίνεται να έχει προβάδισμα

Το πρώτο αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί που οι Κώτσιρας και Βαγιαννίδης διεκδικούν την ίδια θέση, με τον νεαρό άσο να φαίνεται να έχει προβάδισμα

Το πρώτο αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί που οι Κώτσιρας και Βαγιαννίδης διεκδικούν την ίδια θέση, με τον νεαρό άσο να φαίνεται να έχει προβάδισμα. Στη μεσαία γραμμή ο Βιλένα είναι πιο πιθανό να προτιμηθεί έναντι του Τσέριν καθώς ο τελευταίος είναι επιβαρυμένος από τα παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας.

Άλλος ένας προβληματισμός είναι η χρήση του Μπερνάρ ή του Βραζιλιάνου και του Τζούριτσιτς μαζί στην 11άδα, με τις αλλαγές που… απαιτούνται στις άλλες θέσεις σύμφωνα με το sportfm.gr.

Με Ολυμπιακό στους 16 του Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας όπως προέκυψε απ’ την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/10). Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Απ. Νικολαΐδης και η ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης.

Εφόσον το Τριφύλλι προκριθεί στα προημιτελικά, θα αναμετρηθεί με μια εκ των ΑΕΛ, Πανθρακικού, Εθνικού, Γιούχτα ή Ατρομήτου, ενώ ακολούθως σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά οι Πράσινοι θα παίξουν με τον νικητή απ’ τα ζευγάρια Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός / ΠΑΟΚ – Βόλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments