Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη και περιμένει το ΝΒΑ [vid]

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη και περιμένει το ΝΒΑ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Οι «πράσινοι» γνώρισαν την τρίτη τους ήττα στις λεπτομέρειες, με το χαμένο ριμπάουντ στο φινάλε της regular season και τη χαμένη βολή του Σλούκα στην παράταση να του στοιχίζουν.

Οι «πράσινοι» γνώρισαν την τρίτη τους ήττα στις λεπτομέρειες

Οι «πράσινοι» γνώρισαν την τρίτη τους ήττα στις λεπτομέρειες, με το χαμένο ριμπάουντ στο φινάλε της regular season και τη χαμένη βολή του Σλούκα στην παράταση να του στοιχίζουν.

Οι «πράσινοι», πάντως, πέρα από την «ομάδα του λαού» είχαν να αντιμετωπίσουν και τα διαιτητικά λάθη των Λοτερμόζερ, Νίκολιτς και Πεεράντι. Το γεγονός ότι τα έκαναν μαντάρα έκαναν έξαλλο τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο τεχνικές βολές.

Γιαννακόπουλος: «Δεν σέβεστε τους τίτλους μας, το brand, την επένδυση και τον καλύτερο προπονητή»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μακάμπι και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας στάθηκε στη δεύτερη τεχνική ποινή του Τούρκου προπονητή.

Με ένα ποστάρισμα στα social media, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε για τη διαιτησία στο ματς και την απόφαση του Λότερμόζερ.

«Δεν σέβεστε τους έξι τίτλους μας. Δεν σέβεστε το brand μας. Δεν σέβεστε μια οικογένεια που επενδύει στο μπάσκετ για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός πιο «ζωηρά» από ποτέ κινείται για την απόκτηση παίκτη. Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας σκόρερ, που θα παίζει στο «2», ενδεχομένως να μπορεί να ανέβει και στο «3» όπου προέκυψε μεγάλο κενό με την επέμβαση που θα κάνει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Οι επόμενες 7-10 μέρες είναι κρίσιμες, αφού οι ομάδες του ΝΒΑ οριστικοποιούν τα ρόστερ τους, κόβουν παίκτες και όσοι δεν έχουν διάθεση να περιμένουν για κάτι άλλο, είναι δυνάμει παίκτες που θα απασχολήσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments