Πολιτική

Αποστολάκης: Θα υπάρξουν και άλλες διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ εάν ξεπεράσουν τα όρια [VID]

Αποστολάκης: Θα υπάρξουν και άλλες διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ εάν ξεπεράσουν τα όρια [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Αποστολάκης: «Εάν ξεπεράσουν τα όρια όπως έγινε με τον κ. Τζουμάκα, ο οποίος ξεπέρασε τα όρια της πολιτικής κριτικής, άρχισε να κάνει κακόβουλη κριτική κατά κάποιον τρόπο, μπορεί να προκύψουν κι άλλες»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει από μια φουρτούνα την οποία προσπαθούμε όλοι να ξεπεράσουμε με τον καλύτεροι τρόπο», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Open ο ναύαρχος εν αποστρατεία και τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μετά τον Στέφανο Τζουμάκα να υπάρχουν και άλλες διαγραφές και αυτό, όπως είπε «εξαρτάται από το πώς θα συμπεριφερθούν όσοι έχουν διαφορετικές απόψεις». «Εάν ξεπεράσουν τα όρια όπως έγινε με τον κ. Τζουμάκα, ο οποίος ξεπέρασε τα όρια της πολιτικής κριτικής, άρχισε να κάνει κακόβουλη κριτική κατά κάποιον τρόπο, μπορεί να προκύψουν κι άλλες» πρόσθεσε.

Απαντώντας στην κριτική του Νίκου Φίλη, ο κ. Αποστολάκης σχολίασε πως «οι διαδικασίες τηρούνται και θα ακολουθηθούν».

«Κάπως πρέπει όμως να βρεθεί μια άκρη. Δεν μπορεί να διαιωνίζεται η ένταση και η αντιπαράθεση. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το πεδίο. Εδώ καλούμαστε όλοι να δουλέψουμε και όχι να εμφανίζουμε τις προσωπικές μας θέσεις και αντιπαραθέσεις μέσα από τα κανάλια. Έχουμε δουλειά να κάνουμε. Δεν έχουμε χρόνο. Κανέναν δεν ενδιαφέρει πόσο τρώγονται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», θέλησε να υπογραμμίσει. «Θα τους πρότεινα να βρεθεί ένας τρόπος να συνεργαστούμε. Όταν αρχίζουν οι αντιπαραθέσεις και οι λεκτικές εκφράσεις αρχίζει να μεγαλώνει η απόσταση και αυτό πρέπει να σταματήσει. Τα προβλήματα δεν λύνονται στο διαδίκτυο, ούτε στα κανάλια. Λύνονται με συζητήσεις μέσα στο κόμμα, για το καλό του κόμματος, όχι το καλό για τον καθέναν».

«Η ελίτ που είπε κάποια στιγμή και η κυρία Αυγέρη είναι κάτι που πρέπει να δούμε. Δεν υπάρχουν ελίτ μέσα στο κόμμα. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε», κατέληξε ο κ. Αποστολάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments