Πολιτική

Κασσελάκης: Ο καθένας έχει την άποψή του

Κασσελάκης: Ο καθένας έχει την άποψή του

Πηγή Φωτογραφίας: [363259] ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σε συνέντευξη στην ομογενειακή εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας ο κ Κασσελάκης σημείωσε πως δε βλέπει κάποιο κίνδυνο διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ στο εγγύς ή απώτερο μέλλον.

Ο καθένας έχει την άποψή του, τις εκλογές εγώ τις κέρδισα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους στη νέα Υόρκη όπου βρίσκεται, ερωτηθείς για τις επικριτικές δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του με αφορμή την παραπομπή Τζουμάκα στην επιτροπή δεοντολογίας Με δηλώσεις του χθες στο ΣΚΑΙ ο κ. Τζουμάκας  είχε αμφισβητήσει την ηγεσία του κ Κασσελάκη

Παράλληλα, σε συνέντευξη στην ομογενειακή εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας ο κ Κασσελακης σημείωσε ότι δε βλέπει κάποιο κίνδυνο διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ στο εγγύς ή απώτερο μέλλον. Απαντώντας στην ερώτηση «πώς σκέπτεστε να αντιμετωπίσετε τα στελέχη εκείνα τα οποία δημόσια και ανοικτά σας αμφισβητούν και σας απομειώνουν;», είπε:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη σύγχρονη Αριστερά υπό τη δική μου Προεδρία, η οποία βάσει της ομόφωνης διακήρυξης του κόμματος καλύπτει και το δημοκρατικό κέντρο. Άρα τηρώ πλήρως τη διακήρυξη του κόμματος. Όσοι δεν στηρίζουν την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι στα εκλογικά ψηφοδέλτια του κόμματος. Είμαι ξεκάθαρος σ’ αυτά τα οποία λέω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments