Διεθνή

Ισραήλ: Την απελευθέρωση άλλων δύο ομήρων ανακοίνωσε η Χαμάς [vid]

Ισραήλ: Την απελευθέρωση άλλων δύο ομήρων ανακοίνωσε η Χαμάς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: creta24.gr, Την απελευθέρωση άλλων δύο ομήρων ανακοίνωσε απόψε εκπρόσωπος της Χαμάς.Όπως μεταδίδει το Sky News, πρόκεται για δύο γυναίκες.

Ο Αμπού Ουμπάιντα, ανέφερε πως αποφασίστηκε η απελευθέρωση δύο ομήρων ως κίνηση καλής θέλησης στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχουν αναλάβει Κατάρ και Αίγυπτος για την αποκλιμάκωση της κρίσης.

Την απελευθέρωση άλλων δύο ομήρων ανακοίνωσε απόψε εκπρόσωπος της Χαμάς.Όπως μεταδίδει το Sky News, πρόκεται για δύο γυναίκες.Ο Αμπού Ουμπάιντα, ανέφερε πως αποφασίστηκε η απελευθέρωση δύο ομήρων ως κίνηση καλής θέλησης στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχουν αναλάβει Κατάρ και Αίγυπτος για την αποκλιμάκωση της κρίσης. Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η Χαμάς αποφάσισε να απελευθερώσει τους δύο «για ανθρωπιστικούς λόγους» σύμφωνα με την Haaretz.

«Ο εχθρός είχε αρνηθεί να τους παραλάβει την περασμένη Παρασκευή», υποστήριξε ο Αμπού Ουμπάιντα, επαναλαμβάνοντας έναν ισχυρισμό που είχε διαψεύσει το Ισραήλ ως «ψευδή προπαγάνδα». Αυτό συνέβη καθώς δημοσιεύματα στο Ισραήλ αναφέρουν ότι ίσως επίκειται συμφωνία για την απελευθέρωση άλλων 50 περίπου απαχθέντων με διπλή υπηκοότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments