Αθλητισμός

Με “συνταγή” Χαρτς η Αμπερντίν κόντρα στον ΠΑΟΚ [vid]

Με “συνταγή” Χαρτς η Αμπερντίν κόντρα στον ΠΑΟΚ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Ο 44χρονος προπονητής, ανάφερε μεταξύ άλλων, πως ίσως μιλήσει με τον προπονητή της Χαρτς, Στίβεν Νέισμιθ ο οποίος έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Ο 44χρονος προπονητής, ανάφερε μεταξύ άλλων, πως ίσως μιλήσει με τον προπονητή της Χαρτς, Στίβεν Νέισμιθ ο οποίος έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής της Αμπερντίν, Μπάρι Ρόμπσον, αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ ενώ αποκάλυψε πως μπορεί να μιλήσει με τον κόουτς της Χαρτς Στίβεν Νέισμιθ για να πάρει πληροφορίες για τον «Δικέφαλο». Ο Μπάρι Ρόμπσον μίλησε στην σκωτσέζικη ιστοσελίδα “pressandjournal.co.uk” σχετικά με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και τις υποχρεώσεις στην συνέχεια της Αμπερντίν.

Ο 44χρονος προπονητής, ανάφερε μεταξύ άλλων, πως ίσως μιλήσει με τον προπονητή της Χαρτς, Στίβεν Νέισμιθ ο οποίος έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

“Μας αρέσει η πρόκληση να συνδυάσουμε με επιτυχία τις εγχώριες υποχρεώσεις μας με ευρωπαϊκά παιχνίδια σε φάση ομίλων. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, την Κυριακή εκτός έδρας την Κιλμάρνοκ, την Τετάρτη εκτός έδρας την Μάδεργουελ και μετά τον ημιτελικό του League Cup.

Είναι μία πρόκληση, αλλά όταν θέλεις να βρίσκεσαι και να παίζεις σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις. Είναι δύσκολο; Φυσικά και είναι, αλλά και εμείς και οι οπαδοί μας το γνωρίζουν. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και να υποστηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας.

Ίσως κάνω ένα τηλεφώνημα στον προπονητή της Χαρτς, Στίβεν Νέισμιθ, έχουμε παρακολουθήσει ζωντανά ορισμένα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και έχω στα χέρια μου δύο αναφορές για άλλα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ.

Σε ό,τι αφορά στις επιλογές μου, μαζί με το τιμ μου θα προσμετρήσω κάθε λεπτομέρεια και θα κρίνω ποιοι είναι καλύτερο να αγωνιστούν την Πέμπτη. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως δύσκολα είναι όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας“.

Ο «Δικέφαλος» ταξίδεψε για την Σκωτία με δυνατό ρόστερ 

Ταξίδι στη Σκωτία περιλαμβάνει για τον ΠΑΟΚ η ευρωπαϊκή αγωνιστική υποχρέωση της εβδομάδας (26/10, 22:00), με τον «Δικέφαλο» να αντιμετωπίζει την Αμπερντίν για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τους, Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Βρακά, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τόμας, Τζίμα και Σαμάτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments