Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Οζντόεφ αρχίζει και δείχνει την αξία του [vid]

ΠΑΟΚ: Ο Οζντόεφ αρχίζει και δείχνει την αξία του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364457] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Για να φτάσει εδώ ο Οζντόεφ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρειάστηκε να δουλέψει πολύ

Για να φτάσει εδώ ο Οζντόεφ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρειάστηκε να δουλέψει πολύ, στην διαχείριση και την υποστήριξη του παίκτη του στο ψυχολογικό και το πνευματικό κομμάτι. Δηλαδή δεν είναι όπως βλέπεις έναν προπονητή να δουλεύει σε ένα πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης με έναν ποδοσφαιριστή πάνω σε μια αδυναμία. Αυτό είναι το πιο “κρυφό” κομμάτι της δουλειάς του προπονητή, ως διαχειριστή του ανθρώπινου δυναμικού. Βρίσκει τα κουμπιά, τα πατάει, και παρουσιάζει την καλύτερη εκδοχή ενός ποδοσφαιριστή στο κομμάτι της αγωνιστικής νοοτροπίας.

Η ικανότητα να «πατά» στην αντίπαλη περιοχή, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο Ραζβάν Λουτσέσκου, επέμενε το καλοκαίρι για την απόκτηση του Οζντόεφ. Μια υπόθεση που εξελίχθηκε σε σίριαλ και όσο κυλά η σεζόν θα διαπιστώνουμε ότι, δικαίως ο ΠΑΟΚ επέμεινε σε τέτοιο βαθμό για να φέρει τον παίκτη στην Τούμπα.

Οι παίκτες που απέκτησε ο Δικέφαλος το καλοκαίρι (με εξαίρεση του Ράχμαν Μπάμπα που είχε εμπειρία από ΠΑΟΚ, Τούμπα και Θεσσαλονίκη), θέλουν χρόνο. Θα συστήνονται ο ένας μετά τον άλλο και πριν το καταλάβουμε, θα δημιουργηθεί μια ομάδα έτοιμη για διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-0: Ο Οζντόεφ του έδωσε «σβηστή» νίκη πριν την Αμπερντίν

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στη Super League, λίγο πριν πάει στην έδρα της Αμπερντίν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Αν και δεν έπιασε καλή απόδοση, ο «δικέφαλος του Βορρά» νίκησε με σχετική ευκολία (2-0) τον Ατρόμητο στην Τούμπα, με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ να σημειώνει και τα δυο γκολ των γηπεδούχων, τα πρώτα του στην ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments