Πολιτική

Ο Κασσελάκης διαγράφει Σκουρλέτη, Βίτσα, Φίλη: «Έθεσαν εαυτούς εκτός ΣΥΡΙΖΑ» [vid]

Ο Κασσελάκης διαγράφει Σκουρλέτη, Βίτσα, Φίλη: «Έθεσαν εαυτούς εκτός ΣΥΡΙΖΑ» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι όπου συνομιλεί με πολίτες. Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ έθεσε αργά το βράδυ της Δευτέρας μέσω twitter (X) ο Στέφανος Κασσελάκης τον Πάνο Σκουρλέτη, τον Δημήτρη Βίτσα και τον Νίκο Φίλη.

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ έθεσε αργά το βράδυ της Δευτέρας μέσω twitter (X) ο Στέφανος Κασσελάκης τον Πάνο Σκουρλέτη, τον Δημήτρη Βίτσα και τον Νίκο Φίλη. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις των τριών κορυφαίων στελεχών και πρώην υπουργών στις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες αμφισβητούσαν επιλογές του νεοεκλεγέντος προέδρου, ενώ πηγές προσκείμενες στον κ.Κασσελάκη είχαν μιλήσει ευθέως νωρίτερα για κινήσεις υπονόμευσης και προαναγγελίας νέου κομματικού σχηματισμού. Η μέρα που τελείωσε με τις διαγραφές των κ.κ. Φίλη, Βίτσα και Σκουρλέτη είχε ξεκινήσει με την αποχώρηση του Στέλιου Κούλογλου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Με μια μακροσκελή ανάρτησή του, από την Αμερική όπου βρίσκεται, κατηγόρησε «συγκεκριμένα στελέχη» που «επί πέντε τουλάχιστον χρόνια» εμφανίζονται στα κανάλια κάνοντας αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει στην ανάρτησή του ο κ.Κασσελάκης:

Επί πέντε τουλάχιστον χρόνια συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται στα κανάλια κάνοντας αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν από μερικές ημέρες δήλωσα ρητά ότι αυτή η πρακτική δε γίνεται πλέον ανεκτή.

Ο κόσμος διψά να αναδείξουμε θέματα, να κάνουμε αντιπολίτευση. Και εγώ το ίδιο, περισσότερο από όλους.

Αντ’ αυτού, κάποιοι μάς «πνίγουν» με την άρνησή τους να αποδεχτούν την εκλογή προέδρου από τη βάση – αλλά εμφανίζονται ως «Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ» κάθε μέρα στα κανάλια, παίζοντας το παιχνίδι τους.

Συνεπώς, οι κύριοι Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα, επέλεξαν να θέσουν τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Λυπάμαι ιδιαίτερα για τον κ. Βίτσα, με τον οποίο είχα καλλιεργήσει καλή προσωπική σχέση και τον οποίο εκτιμώ.

Αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Έχω λάβει σαφή εντολή από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. 

Οι εσωκομματικοί τηλεοπτικοί χορηγοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνέβαλαν στο να στερηθούμε μία εκλογική νίκη. Άλλοι λένε δύο. Το σίγουρο είναι ότι δε θα μας στερήσουν την επόμενη.

Σε όσους με εμπιστεύθηκαν, αλλά και σε όσους εμπιστεύθηκαν την διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση: Είστε ισότιμα μέλη με μένα και κάθε άλλο στέλεχος. Λίγη υπομονή ακόμα. Ο ελιτισμός φεύγει και θα πάρετε τη δύναμη στα χέρια σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments