Αθλητισμός

Ο πρώτος σκόρερ της Bundesliga στα “δίχτυα” αγγλικής ομάδας

Ο πρώτος σκόρερ της Bundesliga στα “δίχτυα” αγγλικής ομάδας

Πηγή Φωτογραφίας: sportsking.gr, Η γερμανική ομάδα μπορεί να έκανε δικό της τον φορ από την Γουινέα αντί 9.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι αλλά κινδυνεύει να τον χάσει άμεσα καθώς υπάρχει ρήτρα αποχώρησης ύψους 17.500.000 ευρώ στο συμβόλαιό του για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η γερμανική ομάδα μπορεί να έκανε δικό της τον φορ από την Γουινέα αντί 9.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι αλλά κινδυνεύει να τον χάσει άμεσα

Εντυπωσιακή είναι η χρονιά που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Στουτγκάρδης ο Σερχού Γκιρασί, ο οποίος αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην κορυφή των σκόρερ της Bundesliga με 14 γκολ.

Η γερμανική ομάδα μπορεί να έκανε δικό της τον φορ από την Γουινέα αντί 9.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι αλλά κινδυνεύει να τον χάσει άμεσα καθώς υπάρχει ρήτρα αποχώρησης ύψους 17.500.000 ευρώ στο συμβόλαιό του για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Standard, για τον Γκιρασί έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Φούλαμ, η οποία και σκοπεύει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο τον παίκτη βέβαια να μην “καίγεται” να αποχωρήσει από τώρα από την Στουτγκάρδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments