Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η παρουσία Ποντένσε θα είναι καθοριστική κόντρα στη Γουέστ Χαμ [vid]

Ολυμπιακός: Η παρουσία Ποντένσε θα είναι καθοριστική κόντρα στη Γουέστ Χαμ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Η ποιότητά του είναι απαραίτητη, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια απέναντι σε ομάδα της Premier League, όπου το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό.

Ένας από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές στο πλάνο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Ένας από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές στο πλάνο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε. Η ποιότητά του είναι απαραίτητη, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια απέναντι σε ομάδα της Premier League, όπου το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό.

Ο 28χρονος Πορτογάλος επέστρεψε φορμαρισμένος και μετά τη διακοπή και μάλιστα είχε συνεισφορά και στο γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ποντένσε εκείνος που τροφοδότησε τον Μαντί, για να κάνει το 1-1 με τη σειρά του ο μέσος από τη Γουινέα.

Ο Ολυμπιακός απέναντι στους πράσινους αναπτυσσόταν κυρίως από την αριστερή πλευρά, με τον Ποντένσε να έχει 20 ενέργειες με την μπάλα, τρεις στην αντίπαλη περιοχή (κορυφαία επίδοση μεταξύ των ερυθρόλευκων) και τις περισσότερες key passes (2- μαζί με τον Φορτούνη).

Αλλαγή στον VAR για το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Η UEFA αν και όρισε πριν λίγες ώρες τους διαιτητές για το συγκεκριμένο ματς, προχώρησε σε μία αλλαγή όσον αφορά τον VAR.

Συγκεκριμένα, στη θέση του Κλέι Ρούπερτι που είχε οριστεί αρχικά για το VAR, θα μπει ο Ντένις Χίγκλερ.

Διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ ορίστηκε Λετονός, ο γνωστός μας Τρεϊμάνις. Επόπτες-βοηθοί επίσης Λετονοί. Τέταρτος κι αυτός Λετονός. AVAR επίσης Λετονός (Ράτνιεκς).

VAR, όμως, δεν ορίστηκε Λετονός, αλλά Ολλανδός. Και δη ο ίδιος που ήταν VAR και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων, με την Φράϊμπουργκ, ο Ρούπερτι!

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ: Εξάντλησαν τα εισιτήρια και θα δώσουν βροντερό «παρών» οι Άγγλοι οπαδοί στο «Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Γουέστ Χαμ (26/10, 19:45) στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και η αγγλική ομάδα θα έχει στο πλευρό της πάνω από 1.600 οπαδούς της.

Η Γουέστ Χαμ έκανε γνωστό ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που έλαβε από τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι στο γήπεδο “Καραϊσκάκης” και έτσι οι οπαδοί της αναμένεται να δώσουν βροντερό “παρών” στον Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments