Αθλητισμός

Οι αλλαγές σε σχέση με Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα

Οι αλλαγές σε σχέση με Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROPA LEAGUE / 2023 - 2024 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ περιμένει από την ομάδα του να είναι πιο προσεκτική και πιο ισορροπημένη στην άμυνα και στην επίθεση για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από τα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά της με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Ολυμπιακός αναζητάει την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων του Europa League στον αγώνα με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ στο γεμάτο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την Πέμπτη (26/10, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE από το SPORT24) και για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι αναμένεται να παραταχθεί με διαφορετική ενδεκάδα.

Οι αλλαγές σε σχέση με Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα Από το αρχικό σχήμα που είχε επιλέξει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον αγώνα με τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα, στο ματς εναντίον της αγγλικής ομάδας θα απουσιάσει -όπως όλα δείχνουν- ο Φρέιρε, ενώ θα αγωνιστεί ο Ποντένσε αντί του Μπιέλ.

Και από τους βασικούς στο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, θα λείψει ο τιμωρημένος Ντόη και, λογικά, θα παίξει ο Ορτέγκα αντί του Κίνι.

Ο Ισπανός τεχνικός σε κανένα παιχνίδι των ερυθρολεύκων μέχρι σήμερα δεν είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αλλά είναι αναγκασμένος να πορευτεί με αυτό και να καταλήξει στο κατάλληλο σχήμα ενόψει του δύσκολου αγώνα με την αγγλική ομάδα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αδίκησαν τους εαυτούς τους και δεν πήραν αυτά που άξιζαν στα δύο παιχνίδια με τη Φράιμπουργκ και την Μπάτσκα Τόπολα, καθώς κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν αυτή τη στιγμή τέσσερις βαθμούς στον όμιλό τους κι όχι μόλις ένα.

Στον αγώνα της πρεμιέρας, στο 85΄, το ματς ήταν στο 2-2 με τη γερμανική ομάδα και στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν το τρίτο γκολ από μία στημένη φάση (86΄). Και στη Σερβία, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 και ισοφαρίστηκε στο 90΄(προηγήθηκε η αποβολή του Ντόη, στο 71΄) αφήνοντας να του γλιστρήσουν μέσα από τα χέρια οι τρεις βαθμοί.

Να περιορίσει τα ατομικά λάθη, προσοχή αμυντικά στις στημένες φάσεις

Πλέον, η πειραϊκή ομάδα οφείλει να είναι πιο προσεκτική και πιο ισορροπημένη στην άμυνα και στην επίθεση -και αυτό ζητάει ο Μαρτίνεθ- προσπαθώντας να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από τα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά της με τη Γουέστ Χαμ.

Αρχής γενομένης από το ματς στο Καραϊσκάκης, οι ερυθρόλευκοι πρέπει να περιορίσουν τα ατομικά και ομαδικά λάθη, όπως και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αμυντικά στις στημένες φάσεις. Διότι, από δύο τέτοιες δέχθηκε ο Ολυμπιακός το τρίτο τέρμα της Φράιμπουργκ και το γκολ από τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, η πειραϊκή ομάδα τα πηγαίνει καλά στους αγώνες της, καθώς έχει πετύχει τέσσερα τέρματα σε δύο ματς στον όμιλο κι έχει άλλα οκτώ γκολ σε τέσσερα παιχνίδια στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Ωστόσο, θα πρέπει να γίνει πιο συμπαγής στην άμυνα, γιατί δεν γίνεται να χρειάζεται να πετυχαίνει δύο ή τρία τέρματα σε κάθε ευρωπαϊκό αγώνα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Και στην περίπτωση της Φράιμπουργκ δεν έφτασαν στον Ολυμπιακό τα δύο γκολ ούτε για τον ένα βαθμό, ενώ με την Μπάτσκα Τόπολα δεν ήταν αρκετά για να του δώσουν τη νίκη.

ΠΗΓΗ: SPORTS.24.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments