Αθλητισμός

Ολυμπιακός γεμάτος… μέλλον! Η u19 των «ερυθρολεύκων» νίκησε απέναντι στη Λέτσε

Ολυμπιακός γεμάτος… μέλλον! Η u19 των «ερυθρολεύκων» νίκησε απέναντι στη Λέτσε

Πηγή Φωτογραφίας: UEFA YOUTH LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΛΕΤΣΕ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Η Λέτσε ανέβηκε στη συνέχεια, πίεσε και προσπάθησε να διεκδικήσει ό,τι μπορούσε. Μείωσε με τον Χελμ στο 60ο λεπτό, αλλά αυτό το γκολ δεν άγχωσε τους Πειραιώτες και ο… έτερος Κωστούλας, ο Χαράλαμπος, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 76ο λεπτό για να δώσει πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση του Ολυμπιακού με συνολικό σκορ 6-2!

Ολυμπιακός γεμάτος… μέλλον! Η u19 των «ερυθρολεύκων» ντούμπλαρε τις νίκες της απέναντι στη Λέτσε, νικώντας 3-1 και στην Ιταλία (όπως και στο πρώτο ματς στου Ρέντη) και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Youth League.

Εκεί, η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα αντιμετωπίσει εκ νέου σε διπλά παιχνίδια την Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν, με σκοπό να προχωρήσει ακόμη περισσότερα στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι Πειραιώτες είχαν εξαιρετικό πρόσωπο και τρομερή τακτική προσέγγιση απέναντι στους πρωταθλητές Ιταλίας. Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, μπήκε με τα… μπουνιά στο παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Μουζακίτη και έκανε «άλμα» πρόκρισης, έχοντας νικήσει στο πρώτο ματς με 3-1. Λίγο αργότερα δε και πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο, ο Κώστας Κωστούλας βρήκε δίχτυα για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους «ερυθρόλευκους» στο 19ολεπτό. Με το σκορ να μένει ως έχει (0-2) μέχρι την ανάπαυλα. Η Λέτσε ανέβηκε στη συνέχεια, πίεσε και προσπάθησε να διεκδικήσει ό,τι μπορούσε. Μείωσε με τον Χελμ στο 60ο λεπτό, αλλά αυτό το γκολ δεν άγχωσε τους Πειραιώτες και ο… έτερος Κωστούλας, ο Χαράλαμπος, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 76ο λεπτό για να δώσει πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση του Ολυμπιακού με συνολικό σκορ 6-2!

ΠΗΓΗ: SPORT.FM.GR

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments