Focus

Η Hailey Bieber είπε ότι έχουμε στο μυαλό μας οι γυναίκες την εποχή των social media

Η Hailey Bieber είπε ότι έχουμε στο μυαλό μας οι γυναίκες την εποχή των social media

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ haileybieber

Γιατί ξέσπασε το διάσημο μοντέλο;

Αποτελεί το πιο hot πρότυπο για τους Gen Z και τους Μillennial. Είναι το απόλυτο cool-girl που έχει εξελιχθεί πλέον σε μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, που έχει δημιουργήσει το δικό της beauty brand και βλέπει τις μετοχές της συνεχώς να ανεβαίνουν. Φαινομενικά, η Hailey Bieber έχει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από τη ζωή του κι ακόμη περισσότερα. Είναι -όμως- αυτή πραγματικά όλη η αλήθεια; Η ίδια, μιλώντας στο περιοδικό GQ, έρχεται να δώσει τη δική της απάντηση κι εξηγεί πως ο κόσμος μπορεί να γίνει πολύ σκληρός μαζί της σε ορισμένες περιπτώσεις, κάτι που την πληγώνει.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Ουσιαστικά, λέει αυτό που σκέφτεται ή που θέλει να πει η κάθε γυναίκα, στην εποχή όπου τα social media μπορούν να αποτελέσουν τροχοπέδη για όλους όσους ψάχνουν μία διέξοδο από τη δική τους καθημερινότητα, λειτουργώντας με τον πιο λάθος τρόπο.

Η Hailey μιλάει πιο ανοικτά από ποτέ!

Στα 26 της χρόνια, βλέπει όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα επάνω της. Για μερικούς, αυτό είναι αρκετά λογικό, δεδομένου πως πρόκειται για μία γυναίκα με αρκετή λάμψη και έντονη καθημερινότητα. Η σχέση της με τον Justin είναι συνεχώς στο επίκεντρο, ενώ το ίδιο ισχύει και για το “Rhode”, το beauty brand που έχει δημιουργήσει και συνεχώς μεγαλώνει. Την ίδια στιγμή -ωστόσο- η Hailey προσπαθεί να κρατήσει τη δική της ισορροπία. Προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή της, να εξελίξει τον εαυτό της, αλλά και τη σχέση της και να κάνει τα επόμενα βήματα. Όπως λέει, πρόθεσή της είναι ακόμη και να πάρει μία απόσταση από την τόσο έντονη δημοσιότητα, η οποία της προκαλεί αμηχανία σε πολλές περιπτώσεις και την επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό; Και κυρίως, πόσο εύκολο είναι να διαχειριστεί όλα όσα γράφονται γι’ αυτήν στα social media; Το τελευταίο διάστημα, ξεκίνησε μία φημολογία γύρω από το σώμα της και πολλοί έκαναν λόγο για μία εγκυμοσύνη, με την Hailey να ξεσπά μέσα από τη συνέντευξή της και να δίνει την πιο ηχηρή απάντηση.

«Η ζωή μου δε θα μπορέσει να είναι ποτέ ξανά όπως παλιά και μερικές φορές μου λείπει αυτή η ανέμελη αίσθηση που είχα στα 18 μου. Έπρεπε να είχα εκτιμήσει περισσότερο τότε το γεγονός πως κανείς δε με ήξερε στο βαθμό που με ξέρουν τώρα», ανέφερε αρχικά, κάνοντας ένα flashback, στην εποχή όπου δεν ήταν τόσο διάσημη και δημοφιλής. Όσο για το πώς αισθάνεται σήμερα; Η Hailey πρόσθεσε πως: «Νιώθω πως βρίσκομαι εδώ που ακριβώς ανήκω. Μπορεί να έχω ημέρες και στιγμές που δε νιώθω πολύ συνδεδεμένη με τον εαυτό μου ή το σώμα μου, αλλά νιώθω πολύ σταθερή και χαρούμενη, κοιτώντας το μέλλον».

Το μεγάλο ξέσπασμα

Έχει δει αρκετό κόσμο να στέκεται απέναντί της, αν και δε θα έπρεπε, με αφορμή τη σχέση της με τον Justin Bieber, αλλά και την Selena Gomez. Έχει κάνει μία μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αλλάξει η άσχημη εικόνα που είχε διαμορφωθεί γι’ αυτήν και η αλήθεια είναι πως τα κατάφερε. Ωστόσο, όπως φαίνεται όλο αυτό ήταν κάτι που μπορούσε να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί η Hailey. Αυτό που την πληγώνει και σε πολλές περιπτώσεις την ενοχλεί σε σημαντικό βαθμό είναι τα σχόλια σχετικά με ενδεχόμενη εγκυμοσύνη: «Έχει συμβεί τόσες πολλές φορές και είναι αποκαρδιωτικό. Δηλαδή δεν μπορώ μια μέρα να έχω απλά ένα φούσκωμα; Πρέπει να είμαι έγκυος; Θα έλεγα ψέματα αν δήλωνα πως τα σχόλια για το σώμα μου δε με επηρεάζουν. Αν και όποτε μείνω έγκυος, το ίντερνετ θα είναι το τελευταίο μέρος που θα μάθει τα νέα», σημείωσε στο GQ και η αλήθεια είναι πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μίλησε δημόσια γι’ αυτό το θέμα.

«Η δημοσιότητα για το μελλοντικό παιδί μας είναι αναπόφευκτη. Κι όντας και εγώ ένα παιδί του νεποτισμού, ξέρω πολύ καλά πως αυτό είναι ταυτόχρονα συναρπαστικό και καταστροφικό. Είναι ένα τόσο ιδιωτικό θέμα και θα γίνει όταν είναι η ώρα του να έρθει στη ζωή μου. Απλά είναι τόσο γελοίο που τόσος κόσμος ασχολείται με αυτό. Αφήστε με απλά να κάνω ότι θέλω με το σώμα μου κι εσείς παιδιά απλά κάντε ό,τι θέλετε με το δικό σας σώμα», κατέληξε και πραγματικά, προσωπικά θεωρώ πως πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές και ουσιώδης συνεντεύξεις της. Είναι πολύ σημαντικά τα λόγια της και αντιπροσωπεύουν την κάθε γυναίκα, που σε διάφορες φάσεις της ζωής της βλέπει ανθρώπους που βρίσκονται γύρω της να της κάνουν άκομψες ερωτήσεις για θέματα που δεν τους αφορούν.

H Hailey μίλησε ανοικτά και είπε ακριβώς αυτό που σκεφτόμαστε όλες μας. Θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τις μαγικές της πόζες και την -νέα- εντυπωσιακή φωτογράφισή της ή και άλλες ατάκες για την καριέρα της, για το brand της ή για τη σχέση με τον Justin. Ωστόσο, αυτή τη φορά αξίζει να κάνουμε focus σε κάτι διαφορετικό και να θυμηθούμε πως όσο εύκολο κι αν είναι να κρίνουμε ανθρώπους και καταστάσεις μέσα από τα social media, αντίστοιχα, άλλο τόσο εύκολο είναι να προκαλέσουμε μεγάλο πόνο και να αγγίξουμε ευαίσθητα ζητήματα, που δε θα έπρεπε να μας απασχολούν…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments