Lifestyle

Μακρυπούλια: «Στα 45 ξέρω ότι δεν θα γίνω μητέρα και είμαι εντάξει» [vid]

Μακρυπούλια: «Στα 45 ξέρω ότι δεν θα γίνω μητέρα και είμαι εντάξει» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ zeta_makripoulia_official

Μακρυπούλια: «Έχω ζήσει πολλά χρόνια, κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους»

«Αν δίνω μία στο τόσο μία συνέντευξη ας λέω την αλήθεια μου». Αυτό είπε η Ζέτα Μακρυπούλια βρισκόμενη απέναντι στον Νίκο Χατζηνικολάου, λίγο πριν ολοκληρωθεί μία σπάνια σύνεντευξή της στην πρεμιέρα της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω, τα ξημερώματα της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου.

Οι λόγοι για τους οποίους η Ζέτα δε δίνει συνεντεύξεις

View this post on Instagram

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποφεύγει να κάνει δημόσιες συζητήσεις για τον εαυτό της και την πορεία της, καθώς όπως έγινε αντιληπτό από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Νίκο Χατζηνικολάου είχε αισθανθεί αρκετά ευάλωτη από τις συμπεριφορές των δημοσιογράφων στο παρελθόν.

«Έχω ακούσει πολλά. Ο καθένας να σκεφτεί πως μπορεί να το μεταβολίσει. Επειδή έχουν περάσει τα χρόνια, με θυμάμαι να ζω έντονη κριτική, πολλές φορές άδικη. Κατανοώ τη δουλειά του άλλου, κατανοώ ότι κάτι θέλεις να γράψεις. Αλλά δεν γίνεται να κατανοεί μόνο η μια πλευρά. Έχετε κάτι μαγικό οι δημοσιογράφοι. Κάνετε μεμονωμένα τη δουλειά σας αλλά αν πει κάποιος για τον κλάδο γίνεστε μια δύναμη. Έχω περάσει σκληροπυρηνικές εποχές, εποχές των μεσημεριανών εκπομπών. Έχω ζήσει με παρακολούθηση, με παρακολουθούσαν αυτοκίνητα, άνθρωποι, φακοί. Έχω κάνει αυτό που μου είπε ο Τύπος να κλειστώ στο σπίτι μου. Ειδικά την προσωπική μου ζωή να τη ζω στους τέσσερις τοίχους αλλά είναι επιλογή. Θέλω να πιστεύω ότι είναι περασμένα ξεχασμένα», σημείωσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

«Αρχίζω και νιώθω ευάλωτη προς όλες τις κατευθύνσεις και δεν ξέρω τι να κάνω. Κάποια στιγμή με θυμάμαι να λέω: “Τέλος, τέλος! Είναι πολλά τα χρόνια, έχω δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις, έχω πει πολλά πράγματα, από ανούσια μέχρι και μη, δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος πια. Δόξα τω Θεώ υπάρχει και νέα γενιά και εγώ ό,τι έπρεπε να κάνω το έχω κάνει”. Από τότε είμαι πολύ πιο ήσυχη. Ένα άλλο γερό σοκ που έπαθα είναι όταν αντιλήφθηκα πως η πραγματικότητα, όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου, δεν είναι αυτή. Για τα πάντα γύρω από τη ζωή μας. Επίσης, μετά ήρθε η κρίση της εικόνας. Πόσο πολύ θυσιάζουμε κάποια πράγματα και πόσο πολύ καταπιεζόμαστε μόνο και μόνο για να μη χαλάσουμε την εικόνα μας» τόνισε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, είχε αναφερθεί ξανά στη συνειδητή απόφασή της να απέχει από αυτή τη διαδικασία, κάνοντας πιο ξεκάθαρη τη στάση των δημοσιογράφων απέναντί της, λέγοντας «Έβλεπα άλλους τίτλους απ’ όσα είχα πει, διάβαζα άλλα απ’ αυτά που έλεγα, μέχρι που έπαθα κρίση πανικού. Αισθάνθηκα ότι δεν έχω τίποτε να πω και όσα λέω δεν αφορούν κανέναν. Ολική ταπείνωση. Ένιωθα ότι απαντούσα στις ίδιες ερωτήσεις και απλώς επαναλαμβανόμουν. Πιεζόμουν, καθώς με ρωτούσαν συγκεκριμένα πράγματα: γιατί δεν κάνω παιδιά, πότε θα παντρευτώ ή για τις σχέσεις μου. Κάπως έτσι έκλεισα τον κύκλο των συνεντεύξεων κι είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου, βάζοντας ένα λιθαράκι στην προσωπική μου ευτυχία».

«Δεν είναι στόχος μου πια να κάνω παιδιά, δεν είμαστε όλοι για όλα»

«Πολλά πράγματα που νόμιζα ότι θα γίνουν κάπως, έγιναν αλλιώς. Θεωρούσα ότι ως τα 35 θα έχω κάνει παιδιά, πίστευα ότι ήμουν γεννημένη για αυτό. Στα 45 ξέρω ότι δεν θα γίνουν αυτά τα πράγματα και είμαι οκ με αυτό. Δεν χτυπάει αυτό το καμπανάκι, δεν είναι στόχος μου πια αυτός», απάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια όταν ρωτήθηκε για το πως φαντάζεται τον εαυτό της σε 10 χρόνια.

Ενώ στη συνέχεια, για το ίδιο ερώτημα, πρόσθεσε: «Κάθε φορά που σκεφτόμουν να κάνω παιδί ήταν εγωιστικοί οι λόγοι, είδα λίγο την πραγματικότητα, δεν είμαστε όλοι για όλα».

«Το μόνο ενεργειακό πεδίο στο οποίο μπορούμε να επενδύσουμε είναι το τώρα. Θέλω να επενδύσω στην ψυχική μου υγεία», κατέληξε η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments