Αθλητισμός

ΑΕΚ: Μεγάλη η διαφορά όταν βγαίνει από τα σύνορα…με τις κίτρινες κάρτες [vid]

ΑΕΚ: Μεγάλη η διαφορά όταν βγαίνει από τα σύνορα…με τις κίτρινες κάρτες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: DEURNE, BELGIUM - AUGUST 22: Petros Mantalos of AEK Athene dribbles with the ball during the UEFA Champions League - Play-offs - 1st leg match between Royal Antwerp FC and AEK Athene at Bosuilstadion on August 22, 2023 in Deurne, Belgium (Photo by Joris Verwijst/Orange Pictures)

Η Ενωση συνεχίζει να κατέχει μια ιδιαίτερη πρωτιά

 Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι η πρωταθλήτρια του Europa League στις κάρτες! «Βροχή» οι κίτρινες για τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων», που οδηγούν την κούρσα σε αυτή την ξεχωριστή κατηγορία της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ μετράει 15 κίτρινες κάρτες ενώ ακολουθούν στη 2η θέση η ΛΑΣΚ από την Αυστρία και η Σέριφ από τη Μολδαβία με 11. Οσον αφορά για τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες της διοργάνωσης; Ο Ολυμπιακός έχει 9 κίτρινες εις βάρος του, ενώ ο Παναθηναϊκός μετράει μόλις 5.

Βέβαια, το παράδοξο για την Ενωση βρίσκεται στις εγχώριες διοργανώσεις. Εντός των συνόρων, οι διαιτητές δυσκολεύονται αρκετά να… κιτρινίσουν τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα.

Τι λένε τα μέχρι τώρα δεδομένα της Super League; Ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται στην 11η θέση, με 18 κίτρινες εις βάρος του. Ο Ολυμπιακός μετράει 17, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα όπου έχει αντικρίσει τις λιγότερες κίτρινες στο πρωτάθλημα (10).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments