Αθλητισμός

Βόλος Κηφισιά: Επεισοδιακό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό [vid]

Βόλος Κηφισιά: Επεισοδιακό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364603] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Βόλος επικράτησε 2-1 της Κηφισιάς στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για την 9η αγωνιστική της Super League, φτάνοντας στο πρώτο του φετινό «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Ένα ματς που σημαδεύτηκε και από τις 2 κόκκινες κάρτες που έδειξε ο διαιτητής Πολυχρόνης σε παίκτες των φιλοξενούμενων, ενώ συνολικά υπήρξαν δέκα κίτρινες.

Με αυτή τη νίκη ο Βόλος έφτασε τους 5 βαθμούς, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο (με τον Πανσερραϊκό), ενώ η Κηφισιά παρέμεινε στους 7 πόντους.

Ο Βόλος έκανε το 1-0 στο 21′, όταν ο Λούνα έκανε την προσπάθεια από αριστερά και βρήκε τον Κορνέτ που σούταρε, ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε με αστάθεια και ο αφύλαχτος Μπερτόλιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, αλλά η κεφαλιά του Οζέγκοβιτς πέρασε μόλις άουτ.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, που έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 28′, όταν ο Λούνα πήρε την κόντρα από τον Μποτία και βγήκε από αριστερά βγάζοντας μόνο τον Γκαρσία, που βρήκε την μπάλα με λάθος βηματισμό και αστόχησε.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί στο δεύτερο μέρος αλλά οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που έχασαν διπλή ευκαιρία στο 67΄, με τον Αναγνωστόπουλο να αρνείται το γκολ σε Ντέλετιτς και Γκαρσία.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος (54΄ Μύγας), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (86΄ Κίτσος), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (86΄ Ενγκίν), Μπερτόλιο (78΄ Μπαριέντος), Κορνέτ, Ντέλετιτς (78΄ Μαχαίρας), Γκαρσία.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μποτία, Λούμορ (73΄ Νίνης), Βαφέας (86΄ Παπασάββας), Τσάπαν, Μασούρας, Σναϊντερλάν, Ίλιεφ (46΄ Μπιφούμα), Μπαρμπόσα, Τετέι (78΄ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments