Αθλητισμός

Ήττα του Παναθηναϊκού και πλέξιμο στον όμιλο

Ήττα του Παναθηναϊκού και πλέξιμο στον όμιλο

Πηγή Φωτογραφίας: Newspao.gr

Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να μην έχει αντίπαλο, την ίδια ώρα που η αμυντική επίδοση που έχει ο Παναθηναϊκός στην ιστορική του έδρα προβληματίζει

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-2 από τη Ρεν χθες στη Λεωφόρο, για την τρίτη αγωνιστική του Europa League, την πρώτη του στον όμιλο μετά και τη νίκη απέναντι στη Βιγιαρέαλ και την ισοπαλία απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα.

Ορισμένες στιγμές αδυναμίας και έλλειψης συγκέντρωσης κόστισαν στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δέχθηκε δύο γκολ στο ίδιο ακριβώς χρονικό σημείο των δύο ημιχρόνων, ενώ ταυτόχρονα στο επιθετικό κομμάτι δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις που εμφανίστηκαν.

Ο Παναθηναϊκός αναγκάζεται μετά τα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΟΑΚΑ, να χρησιμοποιεί τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, χάνοντας σημαντική οικονομική ενίσχυση, αλλά πάνω από όλα χάνοντας τη δυναμική που του έδινε ένα κατάμεστο Ολυμπιακό στάδιο.

Κάτι που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να «καλύπτει» το «Απόστολος Νικολαΐδης» τόσο στην εικόνα, όσο και στα στατιστικά των «πρασίνων» και ειδικότερα στο αμυντικό τρίτο.

Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο εννέα εντός έδρας αναμετρήσεις, εκ των οποίων μόνο οι δύο αφορούσαν αγώνα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Στις υπόλοιπες επτά, δηλαδή σε αυτές που η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έπαιξε στη Λεωφόρο, έχει δεχθεί συνολικά οκτώ γκολ σε τέσσερις αναμετρήσεις (έχει κρατήσει το μηδέν με Ατρόμητο, Βόλο και Μαρσέιγ).

Μάλιστα η κάθε μια από αυτές τις τέσσερις αναμετρήσεις μετράει παθητικό δύο γκολ ανά παιχνίδι. Στην ισοπαλία-πρόκριση με την Ντνίπρο, στην ήττα από την ΑΕΚ με 1-2, στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ 2-2 και στη χθεσινή ήττα με 1-2 από τη Ρεν.

Το ενδιαφέρον στον συγκεκριμένο στατιστικό, φαίνεται στο γεγονός πως οι τρεις από τις παραπάνω τέσσερις αναμετρήσεις έχουν παιχθεί απόντος του Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός του… Ιωαννίδη Ο Φώτης Ιωαννίδης… κουράστηκε να είναι MVP πλέον. Δεν πέτυχε μόνο το γκολ του Παναθηναϊκού που ξανά έβαλε την ομάδα του στο κόλπο. Ήταν ξανά ο κορυφαίος παίκτης του «τριφυλλιού» με διαφορά, κάτι που θα φανεί και από την στατιστική του.

Ο Ιωαννίδης την περσινή -αρκετά καλή- σεζόν του, είχε πετύχει 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που είναι έτοιμος να το σπάσει πριν καν μπούμε στον Νοέμβριο!

Ένα με τη Ρεν, δύο με τον Αστέρα Τρίπολης, ένα με τη Βιγιαρεάλ, ένα με τον Βόλο, ένα με τη Μαρσέιγ και ένα με την Ντνίπρο!

ΠΗΓΗ: TOP10.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments