Αθλητισμός

Με ψυχή και πάθος ο ΠΑΟΚ! O απολογισμός της νίκης στην Σκωτία [vid]

Με ψυχή και πάθος ο ΠΑΟΚ! O απολογισμός της νίκης στην Σκωτία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364550] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία τεράστια νίκη

Ένα μπλακ αουτ που υπέστη σε χρονικό διάστημα οκτω λεπτών, από το 50ο έως το 58ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στην Αμπερντίν να προηγηθεί στο σκορ με 2-0.

Βοήθησαν οι αλλαγές παικτών που έκανε ο Λουτσέσκου, καθώς τόσο ο Μπάμπα όσο και ο Οζντόεφ με τον Ντεσπόντοφ έδωσαν πνοή στην ομάδα. Και η ισοφάριση που ήρθε με τον Βιεϊρίνια στο 84ο λεπτό, έδειξε πως ο ΠΑΟΚ είχε την δυνατότητα να κάνει το κάτι παραπάνω, σε ένα παιχνίδι που είχε τις δικές του ιδιαιτερότητες σύμφωνα με το metrosport.gr

Ασφαλώς και το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και κατάφερε να ισοφαρίσει αφενός και στο τέλος να κερδίσει το παιχνίδι, δείχνει τα μεγάλα ψυχικά αποθέματα που έχουν οι παίκτες και ο προπονητής του. Και οι οποίοι προσπάθησαν ακόμη και για να ανατρέψουν το αρχικά διαμορφωμένο, εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Είναι φανερό ότι ο ΠΑΟΚ απέφυγε τα δύσκολα, διότι παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου του. Χθες πάντως ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα ματς – ροντέο, από το οποίο ο ΠΑΟΚ όχι απλά δεν έχασε, αλλά κατάφερε να φθάσει σε ένα θρίαμβο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments