Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα Ρεάλ: Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ έχει γίνει ήδη «Βασιλιάς» στη Ρεάλ Μαδρίτης

Μπαρτσελόνα Ρεάλ: Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ έχει γίνει ήδη «Βασιλιάς» στη Ρεάλ Μαδρίτης

Πηγή Φωτογραφίας: betarades.gr,Ο Άγγλος διεθνής βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα και κατάφερε μόνος του, όχι μόνο να βάλει ξανά τους «Μερένχες» στη διεκδίκηση του «Clasico» κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά να ολοκληρώσει την επική ανατροπή της «Βασίλισσας» μέσα στην έδρα των «Μπλαουγκράνα» με 1-2.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι πλέον και επίσημα ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Άγγλος διεθνής βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα και κατάφερε μόνος του, όχι μόνο να βάλει ξανά τους «Μερένχες» στη διεκδίκηση του «Clasico» κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά να ολοκληρώσει την επική ανατροπή της «Βασίλισσας» μέσα στην έδρα των «Μπλαουγκράνα» με 1-2.

Ο τρόπος που παίζει δεν συμβαδίζει με την ηλικία του. Ένα παιδί μόλις 20 χρονών, που πήρε μόνος του από το «χέρι» τη Ρεάλ και αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα με ασύλληπτο σουτ στο «παραθυράκι» του Τερ Στέγκεν, πριν ολοκληρώσει, με κοντινή προβολή κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα των «Καταλανών» το comeback.

Δείτε το πρώτο γκολ του Άγγλου άσου: 

Ο Μπέλινγκχαμ έφτασε τα 10 γκολ στη φετινή La Liga (πρώτος σκόρερ) σε ισάριθμες αγωνιστικές και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, έχει 13 γκολ και 3 ασίστ σε 13 παιχνίδια με τη φανέλα των «Μερένχες» και έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει στο ντεμπούτο στη La Liga, στο Champions League και σε «Clasico» ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έγινε ο πρώτος που σκοράρει δύο γκολ στο ντεμπούτο του σε «Clasico» για τη «Βασίλισσα» στον 21ο αιώνα.

Ο χαρακτηριστικός πλέον πανηγυρισμός του θα συνεχίσει να κάνει τους φίλους της Ρεάλ να παραληρούν, όμως οι οπαδοί που βρέθηκαν στο «Ολίμπικο» της Βαρκελώνης θα θυμούνται αυτή την εικόνα για καιρό…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments