Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέρασε στα ημιτελικά της Βιέννης με Μεντβέντεφ [vid]

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέρασε στα ημιτελικά της Βιέννης με Μεντβέντεφ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363584] DAVIS CUP / 2η ΗΜΕΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε 2-0 σετ (7-6(4), 7-5) του Μπόρνα Γκόγιο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Βιέννης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (28/10), τον κάτοχο του τίτλου στο Erste Bank Open, με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Στο πρώτο σετ, ο Κροάτης απάντησε στο break του Νο7 στον κόσμο κι οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν στο tie break. Εκεί, ο Τσιτσιπάς βρέθηκε πίσω με 0-3, αλλά με επιμέρους 6-1 είχε set point, για να κάνει τελικά το 1-0, μετά το διπλό λάθος του Γκόγιο.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους ως το 5-5, με τον Τσιτσιπά να βρίσκει σε εκείνο το σημείο break, για να κλείσει το ματς με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 12ο game βρέθηκε πίσω με 0-40, αλλά κατάφερε να το πάρει και με 7-5, έκανε το 2-0 στα σετ.

Όσον αφορά στον αγώνα για τα ημιτελικά, Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ θα αναμετρηθούν για 13ο φορά στο Tour, με Ρώσο να προηγείται με 8-4. Τελευταία συνάντηση των δυο τους ήταν στο φετινό Masters της Ρώμης, όπου ο Έλληνας αθλητής ηττήθηκε με 2-0 σετ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments