Αθλητισμός

Άρης: Θέλει να δώσει συνέχεια στα τρίποντα [vid]

Άρης: Θέλει να δώσει συνέχεια στα τρίποντα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364420] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Συνέχεια στις νίκες αναζητεί ο Άρης σήμερα (29/10) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Συνέχεια στις νίκες αναζητεί ο Άρης σήμερα (29/10) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι “κίτρινοι” πηγαίνουν σε αυτή την αναμέτρηση έχοντας στο μυαλό τους το μότο “μην το κάνεις όπως με τον Πανσερραϊκό”, που σημαίνει ότι θέλουν το τρίποντο, αλλά όχι να ζήσουν νέο θρίλερ, όπως συνέβη στον αγώνα με τους Σερραίους, στον οποίο επικράτησαν με buzzer beater του Φαμπιάνο!

Αυτό ακριβώς είπε και ο Λορέν Μορόν στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. “Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό, με το γκολ στο τελευταίο λεπτό, είναι αυτό που μας έμεινε στο μυαλό. Για όλους στην ομάδα, αλλά και για τους οπαδούς ήταν πολύ όμορφο. Στο επόμενο παιχνίδι, όμως, ελπίζω να μην υποφέρουμε τόσο πολύ!”, τόνισε ο Ισπανός στράικερ δίνοντας το στίγμα των σκέψεων στα “κίτρινα” αποδυτήρια.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζιο, Φατόρε, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Πάβιτσιτς, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Σαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Θανάσης Στάικος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, πέρα από τον Κύρκο, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Έφορντ.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Εραμούσπε, Παντελάκη, Μπακαδήμα, Μπορταγκαράι, Κιάκο, Τσαούση, Σόρια, Λιάσο, Καραχάλιο, Ριένστρα, Λέο, Τζίνο, Τζίμα, Πανάγου, Μπάλαν, Παμλίδη, Ροσέρο, Κόντε και Έφορντ.

Ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), θα διευθύνει τον αγώνα. Βοηθοί: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας) – Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας). Τέταρτος διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλουκίδης (Δράμας)

Διαιτητής VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), Διαιτητής AVAR: Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments