Αθλητισμός

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε υπέγραψε το 0-2 [vid]

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε υπέγραψε το 0-2 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364657] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός πέρασε... αέρας από το «Γεντί Κουλέ», όπου νίκησε με 2-0 τον ΟΦΗ, χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος σημείωσε τα τέρματά του στο 10′ και το 54ο λεπτό, σε μια πολύ πιο εύκολη επικράτηση των «ερυθρόλευκων» σε σχέση με ό,τι μπορεί να περίμεναν ακόμη και οι ίδιοι πριν την έναρξη του ματς, σε μια δύσκολη έδρα.

Ηγέτης και σκόρερ των δύο τερμάτων ο Ποντένσε, ο οποίος έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ τρομερή εικόνα είχαν τα δύο χαφ των Πειραιωτών (Καμαρά-Έσε) και τους ακολούθησε σε απόδοση ο εξαιρετικός Γιόβετιτς. Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον ΟΦΗ, ο οποίος έμεινε στους 13 βαθμούς και είδε το αήττητο σερί που έτρεχε να σταματάει, ενώ την άλλη αγωνιστική δοκιμάζεται στην έδρα του Πανσερραϊκού.

MVP: Ασφαλώς, ο Ντάνιελ Ποντένσε! Ο Πορτογάλος εξτρέμ έλυσε τον… Γόρδιο δεσμό στο 10ο λεπτό και κλείδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού στο 54’, φτάνοντας τα πέντε γκολ ήδη στο φετινό πρωτάθλημα σε έξι αγώνες. Απόλυτα επιδραστικός για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Η σφυρίχτρα: Δεν είχε δύσκολες φάσεις να διαχειριστεί ο Διαμαντόπουλος και έκανε μια καλή διαιτησία, προσπαθώντας να αφήσει το ματς να παιχτεί και να μη σφυρίζει συχνά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments