Πολιτική

Άδωνις: Κωμικές οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις: Κωμικές οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο

Άδωνις: «Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή»

«Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Κασσελάκη είναι κωμικές», υποστηρίζει με ενάργεια ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισημαίνει πως «ο κύριος Κασσελάκης δεν έχει καταλάβει ότι είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Κασσελάκης νομίζει πως είναι σε κάποιο reality show. Δεν έχει επαφή με την πολιτική. Αυτοί που τον ψήφισαν πίστεψαν ότι βρήκαν κάποιον που θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αλλά ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ερωτώμενος για τον κίνδυνο οικονομικής αποσταθεροποίησης λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει πως «κανένας λογικός άνθρωπος στον πλανήτη δεν μπορεί παρά να ανησυχεί για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Είμαστε μπροστά σε έναν πόλεμο με αθώα θύματα και από τις δύο πλευρές, με νεκρούς αμάχους, με σφαγές, με τρομοκρατικά χτυπήματα, με τον κίνδυνο εμπλοκής τρίτων χωρών. Η ευχή μας είναι ο πόλεμος να σταματήσει σήμερα, το ταχύτερο δυνατό. Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, αλλά αυτό δεν αφορά πλήγμα σε άμαχο πληθυσμό».

Ο υπουργός Εργασίας προσθέτει ότι «η κυβέρνηση λαμβάνει τα μέτρα της, στο μέτρο των λογικών επιπτώσεων. Αν η κατάσταση εκτροχιαστεί, θα είναι γενικευμένη η κρίση και δεν θα είναι μόνο η ελληνική οικονομία, η οποία θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Παρά ταύτα, η ελληνική οικονομία πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Υπάρχουν ακόμη και σήμερα, στις 30 Οκτωβρίου, πολλοί ξένοι τουρίστες στα νησιά μας. Τα ξενοδοχεία μας είναι πλήρη και έχουμε ανακτήσει την επενδυτική βαθμίδα. Και παραμένει η υπόσχεσή μας η προεκλογική για αύξηση των μισθών», καταλήγει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments