Αθλητισμός

Κατέθεσε έφεση για το ντέρμπι ο Ολυμπιακός [vid]

Κατέθεσε έφεση για το ντέρμπι ο Ολυμπιακός [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Θα έχει και 2ο μέρος -όπως αναμενόταν- το δικαστικό κομμάτι του ντέρμπι. Οι Πειραιώτες απευθύνθηκαν στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ με σκοπό να ανατρέψουν την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου.

Την έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για την τιμωρία που του έχει επιβληθεί για το επεισοδιακό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κατέθεσε ο Ολυμπιακός

Κατέθεσε την έφεση ο Ολυμπιακός. Θα έχει και 2ο μέρος -όπως αναμενόταν- το δικαστικό κομμάτι του ντέρμπι. Οι Πειραιώτες απευθύνθηκαν στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ με σκοπό να ανατρέψουν την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου.

Οι νομικοί της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ διάβασαν το σκεπτικό το οποίο δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα και σήμερα εφεσίβαλαν.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν για το ματς της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League λόγω της κροτίδας που έπεσε κοντά στον Χουάνκαρ, με μηδενισμό και -1 από τον βαθμολογικό πίνακα, συν 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, όπως και πρόστιμο 38 χιλ. ευρώ.

«Πλήγμα» για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ…: Θα χάσεις τις υπηρεσίες 2 παικτών [vid]

Τις υπηρεσίες του Παναγιώτη Ρέτσου και του Μαντί Καμαρά θα στερηθεί ο Ολυμπιακός σε ένα από τα τέσσερα επερχόμενα παιχνίδια του στη Superleague. Τόσο ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, όσο και ο μέσος από την Γουινέα δέχθηκαν κίτρινη κάρτα στην χθεσινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να λείψουν σε ένα από τα ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Παναιτωλικό (εντός) και Βόλο (εκτός).

Επίσης στο όριο των δύο καρτών είναι οι Φορτούνης, Αλεξανδρόπουλος, Μπιέλ και Πορόζο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments