Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Σημαντική επιστροφή εν όψει Αμπερντίν [vid]

ΠΑΟΚ: Σημαντική επιστροφή εν όψει Αμπερντίν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ και να έχει μπροστά του το πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ μπορεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 2-0, να έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο στο Conerence League, διαγράφει εξαιρετική πορεία, καθώς είναι πρώτος στον όμιλό του με 3 στα 3, μπροστά από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στο τέλος του παιχνιδιού με τους Γερμανούς, ο Μεϊτέ είχε μπλέξει σε καυγά με τον Κέβιν Τραπ, με αποτέλεσμα και οι δύο να δουν από τον διαιτητή την κόκκινη κάρτα.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε στον εύκολο, όπως αποδείχθηκε παιχνίδι της ομάδας του με την Ελσίνκι (6-0 η Άιντραχτ), όπως και ο Μεϊτέ δεν ήταν διαθέσιμος στο διπλό του ΠΑΟΚ στην Αμπερντίν με 2-3.

Ο Πορτογάλος χαφ, έχοντας εκτίσει την ποινή του θα μπορέσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Αμπερντίν (9/11, 19:45) για την 4η αγωνιστική των ομίλων, εκεί οπού με νίκη ο ΠΑΟΚ θα σφραγίσει και βαθμολογικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments