Αθλητισμός

ΑΡΗΣ: Επιθετικά η ομάδα δείχνει να ψάχνει τα πατήματά της [vid]

ΑΡΗΣ: Επιθετικά η ομάδα δείχνει να ψάχνει τα πατήματά της [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364700] EURO CUP 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΚΛΟΥΖ ΝΑΠΟΚΑ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGAPRESS)

Ο Άρης μετρούσε πέντε σερί θετικά αποτελέσματα μέχρι και τη χθεσινή οριακή ήττα από την Κλουζ

Ο Άρης μετρούσε πέντε σερί θετικά αποτελέσματα μέχρι και τη χθεσινή οριακή ήττα από την Κλουζ, όμως οι τελευταίες του νίκες ήρθαν μέσα από εμφανίσεις που προκάλεσαν μια μικρή ανησυχία, όσον αφορά τον επιθετικό τομέα. 

Αναμφίβολα, στον πρώτο μήνα παιχνιδιών του Άρη ο Τολιόπουλος είναι ο ηγέτης της ομάδας. Ο Γκάλινατ συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματά του και παρότι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (15π.μ.ο.), δείχνει πως ψάχνει να βρει πως θα ταιριάξει σε ένα νέο μπασκετικό περιβάλλον, όπου καλείται να πάρει πρωτοβουλίες, αλλά όχι σε αλόγιστο βαθμό και να προσαρμοστεί στις ανάγκες της νέας του ομάδας και των συμπαικτών του. Ο Καρ βρίσκεται αρκετά πίσω από την εικόνα των φιλικών αγώνων, στηρίζεται και υπάρχει πίστη πως σταδιακά θα δείξει τις πραγματικές του ικανότητες σύμφωνα με το sdna.gr

Η χτυπητή απουσία του Τολιόπουλου

 Ο Άρης στερήθηκε των υπηρεσιών του πιο φορμαρισμένου και πολυτιμότερου μέχρι τώρα παίκτη του και αυτό ήταν εμφανές στην επιθετική λειτουργία και την παραγωγικότητα της ομάδας.

Ο διεθνής γκαρντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σφίξιμο στον προσαγωγό, πριν το τζάμπολ του αγώνα με την Κλουζ, αποτελώντας την τρίτη απουσία για τον Γιάννη Καστρίτη μετά τους Σλαφτσάκη και Μπλούμπεργκς σύμφωνα με το pressaris.gr

Οι 59 πόντοι, που σημείωσαν οι κιτρινόμαυροι κόντρα στην Κλουζ, είναι οι λιγότεροι που έχουν σημειώσει σε εννέα επίσημους αγώνες (τέσσερις στο πρωτάθλημα και πέντε στο EuroCup). Μέχρι την χθεσινή αναμέτρηση, οι λιγότεροι πόντοι, που είχε σκοράρει ο Άρης ήταν στην ήττα της πρεμιέρας από την Γκραν Κανάρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments