Πολιτική

Συνάντηση Φλωρίδη – Άδωνι για e-ΕΦΚΑ: Ξεμπλοκάρουν 4.000 εκκρεμείς υποθέσεις

Συνάντηση Φλωρίδη – Άδωνι για e-ΕΦΚΑ: Ξεμπλοκάρουν 4.000 εκκρεμείς υποθέσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Την άμεση απεμπλοκή περισσότερων από 4.000 εκκρεμών υποθέσεων που αφορούν τον e-ΕΦΚΑ συζήτησαν σήμερα σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης με τον υπουργό Εργασίας Άδωνη Γεωργιάδη 

Συνάντηση εργασίας για τις εκκρεμείς υποθέσεις του e-ΕΦΚΑ

Την άμεση απεμπλοκή περισσότερων από 4.000 εκκρεμών υποθέσεων που αφορούν τον e-ΕΦΚΑ συζήτησαν σήμερα σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης με τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Σπανάκη.

Συνάντηση εργασίας για τις εκκρεμότητες του e-ΕΦΚΑ συμμετείχαν επίσης  η Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, κ. Μαρίνα – Αγγελική Σούπου και ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, κ. Χαράλαμπος Μπρισκόλα, παρουσία του διοικητή του ΕΦΚΑ, κ. Αλέξανδρου Βαρβέρη.

Στόχος της συνάντησης ήταν να εκπονηθεί ένα σχέδιο άμεσης απεμπλοκής περισσότερων των 4.000 εκκρεμών υποθέσεων που αφορούν τον e-ΕΦΚΑ στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, ώστε να αποφορτιστεί το 80% των πινακίων και να επιταχυνθεί η απονομή της Δικαιοσύνης.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιώργος Φλωρίδης ευχαρίστησε τον Υπουργό Εργασίας για την άμεση ανταπόκρισή του στο ζήτημα αυτό, η επίλυση του οποίου θα συμβάλλει τα μέγιστα στην εύρυθμη και ταχεία απονομή της Διοικητικής Δικαιοσύνης προς όφελος των χιλιάδων πολιτών που έχουν ασκήσει τις σχετικές προσφυγές.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Αν και το έργο είναι τιτάνιο για τον e-ΕΦΚΑ, θα αναλάβει την ευθύνη και θα βρει λύση. Εργαζόμαστε εντατικά, μεθοδικά και με σχέδιο για την επιτάχυνση της εκκαθάρισης των χιλιάδων εκκρεμών υποθέσεων και της απονομής της δικαιοσύνης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments