Αθλητισμός

Λουτσέσκου: Κίνηση στήριξης σε Εκόνγκ και Σαμάτα [vid]

Λουτσέσκου: Κίνηση στήριξης σε Εκόνγκ και Σαμάτα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363820] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Με στόχο το restart έπειτα από την άσχημη εμφάνιση με την ΑΕΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβγαλε για φαγητό τους Εκόνγκ και Σαμάτα

Η ήττα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή στην Opap Arena, ταρακούνησε τον ασπρόμαυρο οργανισμό, δημιούργησε την επομένη του αγώνα ένα κλίμα εσωστρέφειας, ωστόσο, ο τεχνικός του Δικεφάλου φρόντισε να απλώσει ασπίδα προστασίας στους ποδοσφαιριστές του, κινούμενος στη λογική να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους Θεσσαλονικείς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο της κριτικής για την εικόνα τους, Εκόνγκ και Σαμάτα, κλήθηκαν από τον Ρουμάνο τεχνικό τις προηγούμενες ημέρες για μία κουβέντα μακριά από το γήπεδο. 
Μία κίνηση τακτικής που βλέπουμε συχνά από τον Λουτσέσκου, θέλοντας να «χτίσει» σχέσεις εντός αποδυτηρίων. Προφανώς με την ενέργειά του αυτή, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έστειλε και μήνυμα στήριξης στους δύο ποδοσφαιριστές, «ντοπάροντας» Εκόνγκ και Σαμάτα ενόψει της συνέχειας.

Με φόντο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενδεχομένως ο Ρουμάνος θα προχωρήσει σε επιβεβλημένες και αναγκαίες αλλαγές, ωστόσο, το γκρουπ και η προστασία του αποτελούν βασική αρχή της προπονητικής φιλοσοφίας του Λουτσέσκου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως εξηγεί πάντα στους ποδοσφαιριστές τους το σκεπτικό της χρησιμοποίησής τους.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments