Ελλάδα

Κακοκαιρία «Π»: Μεγάλες καταστροφές σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα [vid]

Κακοκαιρία «Π»: Μεγάλες καταστροφές σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI)

Σοβαρές ζημιές λόγω ανεμοστρόβιλων σε Ξάνθη και Χαλκιδική.

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η επέλαση της κακοκαιρίας «Π» στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα. Υπήρξαν δεκάδες πτώσεις δέντρων, καταστροφές σε οροφές σπιτιών, ενώ, εξαιτίας ανεμοστρόβιλου, αναποδογύρισαν δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από σούπερ μάρκετ της Ξάνθης.

Η έντονη καταιγίδα συνοδεύθηκε από χαλαζόπτωση και ισχυρούς ανέμους, ενώ, η Πυροσβεστική κλήθηκε να αντιμετωπίσει δεκάδες περιστατικά. Υπήρξαν και πολλές πτώσεις αντικειμένων από μπαλκόνια σπιτιών, που προκάλεσαν καταστροφές σε σταθμευμένα οχήματα. Μάλιστα, η κακοκαιρία ξήλωσε μέχρι και περιφράξεις γηπέδων.

Έβρος: Ξερίζωσε δέντρα, ξήλωσε φανάρια και σκεπές η κακοκαιρία

Η κακοκαιρία τύπου “Π” που από το πρωί του Σαββάτου επηρεάζει μεγάλο μέρος της χώρας, εκδηλώνεται με έντονη καταιγίδα, χαλαζόπτωση και ισχυρούς ανεμους, που προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές.

Οι εικόνες που καταγράφονται από διάφορα σημεία του Έβρου είναι πρωτόγνωρες, δέντρα ξεριζώθηκαν σε διάφορα σημεία της Αλεξανδρούπολης, ενώ στον κεντρικό δρόμο στην είσοδο της πόλης ξηλώθηκε το φανάρι από τους έντονους ανέμους δημιουργώντας πρόβληματα στην κυκλοφορία.

Στα σημεία βρίσκεται η Πυροσβεστική για την απομάκρυνση των κορμών, αλλά και Αστυνομικοί για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Παράλληλα σε αρκετά χωριά του Έβρου οι σκεπές ξηλώθηκαν ευτυχώς χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Τέλος λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που προκαλούν μεγάλο κυματισμό, έχει αποκλειστεί η κυκλοφορία στην παραλιακή οδό Δικέλλων- Μεσημβρίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments