Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05 -11/11 – Τα Ειλικρινή, Βαθιά Συναισθήματά Του Για Εσάς

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05 -11/11 – Τα Ειλικρινή, Βαθιά Συναισθήματά Του Για Εσάς

Πηγή Φωτογραφίας: FREEPIK.COM

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ο Δίας στον Ταύρο στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Σήμερα ίσως κάνετε σε κάποιον μια δελεαστική προσφορά – εξάλλου το ταλέντο σας στις πωλήσεις, είναι εξαιρετικό αυτό το διάστημα. Μπορείτε να αντιληφθείτε τι θέλει ο πελάτης και να του το προσφέρετε. Να είστε προσεκτικοί ωστόσο, γιατί αυτή η όψη λειτουργεί και αντίστροφα.

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της εργασίας και των συναδέλφων τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να έχετε έντονα συναισθήματα για κάποιον από τη δουλειά ή από τον φιλικό σας κύκλο. Τα συναισθήματά σας μπορεί να ξεκίνησαν σαν εκνευρισμός, αλλά τώρα νιώθετε μια έντονη έλξη γι’ αυτό το άτομο.

ζώδια ταύρος Αυτή την εβδομάδα κάτι όμορφο τραβάει την προσοχή σας. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ο Δίας στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας κάνει ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Λένε πως λίγη αυταπάτη είναι πραγματικά χρήσιμη.. και πως είναι αρκετά συχνή σε σούπερ σταρ, αναγνωρισμένους αθλητές κι επιτυχημένους προέδρους εταιριών.

Σήμερα δεν είναι κακό αν νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και δώσετε στον εαυτό σας μια ψυχική και συναισθηματική ώθηση. Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο του ρομαντισμού, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η καρδιά σας μπορεί να χτυπάει πιο γρήγορα για κάποιον που γνωρίζετε καλά. Μπορεί να είναι ένας συνάδελφος – ή αν σπουδάζετε ένας συμφοιτητής/συμφοιτήτρια… ή ίσως ο/η βοηθός καθηγητή. Πιθανόν να είναι κάποιος λιγάκι απρόσιτος, αλλά ένας σπόρος ρομαντισμού θα μπορούσε να φυτευτεί σήμερα.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05 -11/11 ζώδια δίδυμοι Αυτή την εβδομάδα, είστε ιδιαίτερα έξυπνοι. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ο Δίας στον Ταύρο στον Οίκο των πνευματικών πρακτικών σας, κάνει ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να παραλείψετε το διαλογισμό, τη γιόγκα ή το ημερολόγιό σας. Ωστόσο αυτή είναι μια μέρα που θα μπορούσατε να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει, σκεφτείτε να ακολουθήσετε την καθημερινή πνευματική σας πρακτική σήμερα.

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της οικογένειας, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ένα αγαπημένο πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα ειλικρινή, βαθιά συναισθήματά του για εσάς. Μπορεί να νιώσετε συγκλονισμένοι από όσα σας πει. Ίσως είχατε δυσκολίες μ’ αυτό το άτομο στο παρελθόν. Είναι όμως έτοιμο να επανορθώσει και να κάνετε μια νέα αρχή. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε, αν θέλετε να ακολουθήσετε το παράδειγμά του.

ζώδια καρκίνος Αυτή την εβδομάδα, ξεγυμνώνετε την ψυχή σας. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ο Δίας στον Ταύρο στον Οίκο της φιλίας κάνει ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να βοηθάτε έναν φίλο σήμερα, είστε όμως ευαίσθητοι στην επιρροή του. Αν ακολουθεί λάθος δρόμο, ένα μέρος του εαυτού σας, μπορεί να επηρεαστεί. Θα συνειδητοποιήσετε πως αυτό το άτομο σας ενθαρρύνει για υπερβολές στο φαγητό, στις αγορές… ή σας ωθεί να ασχοληθείτε με κάποια άλλη δραστηριότητα που δεν θέλετε. Σήμερα, ίσως κρατήσετε μια μικρή απόσταση από την κακή επιρροή αυτού του ατόμου.

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο της επικοινωνίας σας τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα, είναι δύσκολο να διαχωρίσετε το συναίσθημα στις επικοινωνίες σας. Αυτό σημαίνει πως θα είστε υπερβολικά συναισθηματικοί όταν εκφράζεστε. Αν και αυτό είναι αποδεκτό για προσωπικά θέματα, μπορεί να χρειαστεί να μειώσετε τους τόνους σε διαπραγματεύσεις ή εργασιακές καταστάσεις. Πριν στείλετε επαγγελματικά email, ελέγξτε ξανά για να βεβαιωθείτε ότι μεταφέρετε τις πληροφορίες που θέλετε.. και δεν αποκαλύπτετε ανεπιθύμητες λεπτομέρειες.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05 -11/11 ζώδια λέων Μπορείτε να κερδίσετε κάτι που επιθυμούσατε εδώ και καιρό αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ο Δίας στον Ταύρο στον Οίκο της καριέρας σας κάνει ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, θα είστε περισσότερο απογοητευμένοι από την κυβέρνηση και τους ανθρώπους που ασκούν εξουσία. Είναι καλή μέρα για να αποφύγετε τις ειδήσεις… και να επικεντρωθείτε σε πιο θετικές σκέψεις. Μην έχετε εμμονή με πράγματα που είναι εκτός ελέγχου σας. Μια καλή χρήση αυτής της ενέργειας είναι να παρακολουθήσετε μια ταινία όπου η δικαιοσύνη βασιλεύει και οι κακοί τιμωρούνται.

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στην Παρθένο στον Οίκο των χρημάτων σας τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να έχετε εμμονή με την αγορά ενός αντικειμένου. Μέρος της εμμονής σας είναι τα συναισθήματα που σας δημιουργεί. Πριν όμως αποχωριστείτε τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο, σκεφτείτε αν αυτά τα συναισθήματά σας, θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν με κάποιον άλλο τρόπο.

ζώδια παρθένος Αυτή την εβδομάδα, κάνετε νέα πράγματα. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ο Δίας στον Ταύρο στον Οίκο της εκπαίδευσης κάνει ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Δεν έχετε καλή αίσθηση του χρόνου σήμερα… και ίσως υπολογίσετε λάθος την ολοκλήρωση ενός έργου σ’ ένα μόνο βράδυ. Από την άλλη, αυτή είναι καλή ενέργεια για να μελετήσετε σε βάθος ένα θέμα. Καθώς διαβάζετε το υλικό, προσποιηθείτε ότι το διδάσκετε σε έναν νεαρό μαθητή – και θα ενσωματώσετε τη γνώση στον εαυτό σας.

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα, θα νιώσετε πως αντιλαμβάνεστε την ψυχολογία των ανθρώπων γύρω σας. Είναι σαν ανοιχτά βιβλία. Βλέπετε τα κίνητρά τους και τα βαθιά, κρυμμένα μυστικά τους. Επίσης είναι πιθανόν, κάποιος να σας εξομολογηθεί ένα μυστικό χωρίς καν να καταλάβει ότι το κάνει. Σήμερα, όλοι μοιάζουν με ανοιχτό βιβλίο!

ΠΗΓΗ: ASTRO-IIVE.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments