Ελλάδα

Χρύσα Παπαϊωάννου: «Ο Καζαντζίδης πίκρανε πολύ τον πατέρα μου, αυτό το λέω πρώτη φορά»

Χρύσα Παπαϊωάννου: «Ο Καζαντζίδης πίκρανε πολύ τον πατέρα μου, αυτό το λέω πρώτη φορά»

Πηγή Φωτογραφίας: fosonline.gr, Άγνωστες πτυχές της ζωής και της πορείας του θρυλικού συνθέτη Γιάννη Παπαϊωάννου μοιράζεται η κόρη του, Χρύσα Παπαϊωάννου, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα.

"Η μόνη επιθυμία του πατέρα μου ήταν να πάρουμε πίσω την περιουσία μας", δηλώνει η κόρη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Άγνωστες πτυχές της ζωής και της πορείας του θρυλικού συνθέτη Γιάννη Παπαϊωάννου μοιράζεται η κόρη του, Χρύσα Παπαϊωάννου, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. Μεταξύ αυτών η προσπάθεια της οικογένειας να πάρει πίσω την περιουσία που της ανήκει στη Μικρά Ασία, καθώς και το παρασκήνιο πίσω από τη συνάντηση με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

«Καταγόμαστε από το Κέμλεν της Μικράς Ασίας, η μαμά μου ήταν από τη Χίο. Δυστυχώς, δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμη στα ιερά χώματα καταγωγής του πατέρα μου. Έχω όμως αποφασίσει κάποια στιγμή να πάω εκεί. Ήταν το μεγάλο όνειρο του μπαμπά μου, να επιστρέψουμε εκεί, γιατί έχουμε περιουσία. Είχαμε 11 ακίνητα εκεί και δεν ξέρουμε πού βρίσκονται», δηλώνει η Χρύσα Παπαϊωάννου.

«Το ψάχνω πάνω από 30 χρόνια να διεκδικήσω την περιουσία μας. Ήταν και η μόνη επιθυμία του πατέρα μου, να πάρουμε πίσω την περιουσία μας», εξομολογείται η κόρη του σπουδαίου συνθέτη.

«Ο πατέρας μου είχε πικραθεί πάρα πολύ και έκλαιγε με όσα του είπε ο Καζαντζίδης, όταν ο πατέρας μου του έδωσε κάποια τραγούδια να ηχογραφήσει κι εκείνος του είπε: «Τα τραγούδια σου δεν κάνουν για μένα, μπαρμπα-Γιάννη». Αυτό το λέω πρώτη φορά. Του το είπε ο Στέλιος, όταν έγινε φίρμα. Αυτό ήταν και το μεγάλο του παράπονο», αποκαλύπτει σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Χρύσα Παπαϊωάννου.

«Όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα πάσχει από την ίδια ασθένεια: την αμνησία και την αχαριστία. Από το σπίτι μας πέρασαν όλοι: η Μαρινέλλα, ο Νίκος Ξανθόπουλος, η Μάρθα Βούρτση, η Καίτη Γκρέι, η Πόλυ Πάνου, η Ρίτα Σακελλαρίου. Λίγοι όμως παρέμειναν φίλοι του πατέρα μου μέχρι το τέλος της ζωής του. Οι περισσότεροι, όταν ακούστηκαν και έκαναν όνομα, μετά εξαφανίστηκαν», σημειώνει η Χρύσα Παπαϊωάννου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments