Πολιτική

Συνάντηση Ανδρουλάκη – Κασσελάκη τη Δευτέρα στη Βουλή [vid]

Συνάντηση Ανδρουλάκη – Κασσελάκη τη Δευτέρα στη Βουλή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ieidiseis.gr, Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη θα συναντηθεί το απόγευμα της Δευτέρας στις 16:00, στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας

Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη θα συναντηθεί το απόγευμα της Δευτέρας στις 16:00, στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Την συνάντηση έχει ζητήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο των θεσμικών επαφών που κάνει μετά την ανάληψη της προεδρίας.

Κασσελάκης: Τι απάντησε στις δηλώσεις Μητσοτάκη για την φοροδιαφυγή [vid]

Με ένα ειρωνικό σχόλιο που ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε το πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στην δήλωση του πρωθυπουργού σύμφωνα με τη οποία «τα χρήματα από τον εντοπισμό της φοροδιαφυγής θα επιστρέφουν στην κοινωνία».

Στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: «Οι τίμιοι ελεύθεροι επαγγελματίες που βαφτίζονται συλλήβδην ‘φοροφυγάδες’ για να πληρώνουν παραπάνω φόρο 1444Euro ανεξαρτήτως των εισοδημάτων τους, παρακαλώ να με ενημερώσουν όταν δουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη να επιστρέφει τους κόπους τους στην κοινωνία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments