Αθλητισμός

ΠΑΟ: Ήταν ασταμάτητος απέναντι στον Απόλλωνα με σκορ 112-60 [vid]

ΠΑΟ: Ήταν ασταμάτητος απέναντι στον Απόλλωνα με σκορ 112-60 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364821] BASKET LEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός ήταν ασταμάτητος απέναντι στον Απόλλωνα, διαλύοντας τους Πατρινούς με σκορ 112-60, στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Καταιγιστικός ήταν ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Απόλλωνα, επικρατώντας των Πατρινών +52 πόντους χάρη στο τελικό 112-60, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League. Έτσι οι Πράσινοι παραμένουν αήττητοι με ρεκόρ 5-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στο 1-4.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν είδαν από νωρίς να τους… βγαίνει το ματς, έβαλαν τα μακρινά σουτ που τους έδωσε ψυχολογία και στη συνέχεια δεν κοίταξαν ποτές πίσω τους, παίζοντας σε υψηλούς ρυθμούς σε όλη την αναμέτρηση. Οι Πατρινοί δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν και περιορίστηκαν σε… δεύτερο ρόλο.

Κορυφαίος για το «τριφύλλι», που είχε επτά διψήφιους παίκτες, ήταν ο Δημήτρης Μωραΐτης με 16 πόντους και 5/5 τρίποντα, ενώ εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με 13 πόντους έκαστος. Από την άλλη πλευρά, ο Ντέσμοντ Γουάσινκτον ήταν ο μόνος με διψήφιο αριθμό πόντων, έχοντας 13.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει δυναμικά όσον αφορά κυρίως το επιθετικό κομμάτι, έχοντας μεγάλη ευστοχία από μακριά. Οι Πράσινοι φρόντισαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρον αυτό, χτίζοντας μια καλή διαφορά, η οποία και έφτασε σε διψήφια επίπεδα με το 16-5. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν σταματούσε και βρέθηκε στο +20 με το (28-8). Έτσι το δεκάλεπτο έκλεισε στο 33-12.

Στη δεύτερη περίοδο, ο Παναθηναϊκός πάτησε ακόμα περισσότερο… γκάζι εκτοξεύοντας τη διαφορά. Οι Πράσινοι κυριάρχησαν στα ριμπάουντ, με τους Μπαλτσερόφσκι και Αντετοκούνμπο να κάνουν πολύ καλή δουλειά, ενώ τα μακρινά σουτ συνέχισαν να μπαίνουν, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Αταμάν να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο όντας στο πολύ μεγάλο +35 (62-27).

Ο Παναθηναϊκός μπήκε… φουριόζος και στο τρίτο δεκάλεπτο, φτάνοντας στο 71-30 με τον Γκραντ κάνει καλό ματς. Το «τριφύλλι» δεν είχε διάθεση να σταματήσει κάνοντας πραγματικά ό,τι ήθελε μέσα στο παρκέ, με τους Μωραΐτη, Καλαϊτζάκη και Χουάντσο να δίνουν τον ρυθμό. Έτσι η περίοδος έκλεισε στο +47 με το 89-42!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξαν πολλά, οι Πράσινοι συνέχισαν σε παρόμοιο τέμπο, εκτοξεύοντας τη διαφορά πάνω από τους 50 πόντους. Έτσι έφτασαν στο τελικό 112-60 φτάνοντας σε μια πολύ εύκολη και ευρεία νίκη απέναντι στον Απόλλωνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments