Lifestyle

Αλεξάνδρα Νίκα: Το πολυτελές πάρτι στο Λος Άντζελες για τα κοσμήματα MINAS

Αλεξάνδρα Νίκα: Το πολυτελές πάρτι στο Λος Άντζελες για τα κοσμήματα MINAS

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@alexandra.nika

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το party έγινε στο Κινέζικο εστιατόριο Μαλιμπού όπου η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα επέλεξε ένα διαφανές πράσινο maxi φόρεμα

Στην εκπομπή “Happy Day” εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Σατσίδης και παρουσίασε τα νέα του Hollywood. Ο δημοσιογράφος μάλιστα αναφέρθηκε σε ένα πάρτι με ελληνικό χρώμα που έγινε στο Μαλιμπού και ο ίδιος βρέθηκε εκεί.Το πάρτι το διοργάνωσε η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία σπουδάζει στην Αμερική και έγινε για την προώθηση εταιρείας ελληνικών κοσμημάτων.

View this post on Instagram

A post shared by Alexandra (@alexandra.nika)

View this post on Instagram

A post shared by Alexandra (@alexandra.nika)

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν εκτός από Έλληνες και Αμερικάνοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κοσμήματα και να τα δοκιμάσουν.

View this post on Instagram

A post shared by Alexandra (@alexandra.nika)

Δείτε πλάνα από το πάρτι που οργάνωσε η Αλεξάνδρα Νίκα στην Αμερική:

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο