Πολιτική

Άδωνις: Έχει ήδη ξεφουσκώσει το φαινόμενο Κασσελάκη [vid]

Άδωνις: Έχει ήδη ξεφουσκώσει το φαινόμενο Κασσελάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi, Την εκτίμησή του ότι το λεγόμενο «φαινόμενο Κασσελάκη» έχει ήδη ολοκληρώσει τον κύκλο του, εκφέρει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά ο τρόπος ανάδειξης Κασσελάκη»

Την εκτίμησή του ότι το λεγόμενο «φαινόμενο Κασσελάκη» έχει ήδη ολοκληρώσει τον κύκλο του, εκφέρει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον τρόπο της πολιτικής ανόδου του σημερινού προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης υποστηρίζει πως «είναι πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά».

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και έφυγε με ένα πολιτικό κόμμα στις αποσκευές του», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο υπουργός, που συμπληρώνει λέγοντας «είναι ένας άνθρωπος άγνωστος στην Ελλάδα και ήταν άγνωστος ακόμη και στους πολίτες που τον ψήφισαν. Παγκοσμίως άγνωστος, αλλά κατάφερε να πάρει τα ηνία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Στο σημείο αυτό, ο Ά. Γεωργιάδης εκτιμά πως η εκλογή του κ. Κασσελάκη δηλώνει και τη βαθιά παρακμή του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι λογικό να παίρνει κάποιος ένα κόμμα, με τη λογική του “είδα φως και μπήκα”. Και για να το καταφέρνει τελικά, αυτό πάει να πει πως το κόμμα είναι σε φάση πολύ μεγάλης παρακμής».

Κι ακόμη, ενδεικτικό της μεγάλης κρίσης του ΣΥΡΙΖΑ είναι το γεγονός ότι το ίδιο το κόμμα, ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει τις διαδικασίες του!

«Από την επόμενη ημέρα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη άρχισαν να του πριονίζουν την καρέκλα με τους λόγους και τα έργα τους.

Και το φαινόμενο Κασσελάκη έχει ήδη ξεφουσκώσει, αφού, μέσα σε ενάμιση μήνα, έγινε σε όλους και σε όλες σαφές ότι δεν μπορεί να ανατρέψει τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Προβλήθηκε ως αντι – Μητσοτάκης, αλλά απέτυχε οικτρά και το φαινόμενο ξεφούσκωσε», καταλήγει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments